Відмовлено РП Біо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Усикович.

Слава Україні!
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
37
Реакції
8
Бали
13
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Петренко Олександр Усикович
Стать: Чоловіча
Мати: Ганна Петренко
Батько: Усик Петренко
Дата народження: 12.03.1985
Вік: 40
Місце народження: Місто Полтава
Місце проживання: Місто Дніпро
Місце роботи: Міністерство охорони здоров’я України
Посада: Головний лікар відділення
Захоплення: Медицина, наукові дослідження, гірські походи
Відмітні знаки: Шрам на лівій щоці після аварії

[Дитинство]​

Олександр Петренко народився у Полтаві в родині лікаря та вчительки. Його дитинство минало серед книг і турботливих батьків, які прищепили йому любов до знань та людяності. Змалку Олександр часто допомагав матері у шкільному кабінеті біології, де з цікавістю розглядав зразки, читав про анатомію та природознавство. Його батько, хірург за фахом, став головним прикладом і натхненням для хлопця.
Попри спокійне життя, дитинство Олександра не було без труднощів — він пережив серйозну хворобу, яка потребувала тривалого лікування. Саме цей досвід пробудив у ньому бажання допомагати іншим та стати медиком.

[Шкільні роки]​

У школі Олександр був зразковим учнем, особливо виділявся у природничих науках. Його улюблені предмети — біологія, хімія та фізика. Він часто брав участь у шкільних олімпіадах і наукових конкурсах. Учителі бачили в ньому майбутнього лікаря, і не помилилися.
Поза навчанням Олександр займався спортом, особливо любив плавання. У старших класах став президентом шкільного самоврядування, організовуючи благодійні акції для допомоги лікарням міста.

[Студентські роки]​

Після школи Олександр вступив до Дніпровської медичної академії, де відразу проявив себе як старанний і цілеспрямований студент. Навчання в медичному виявилося непростим, але він завжди відзначався дисциплінованістю та відповідальністю.
Олександр захоплювався хірургією та дослідженнями в галузі кардіології. Брав участь у студентських конференціях, де неодноразово отримував відзнаки за наукові роботи.

[Початок кар’єри]​

Після закінчення академії Олександр розпочав роботу у Дніпровській обласній лікарні, де пройшов шлях від звичайного ординатора до завідувача відділенням. Його професійність і людяність швидко здобули йому повагу колег та пацієнтів.
Він упроваджував нові методики лікування, займався підготовкою молодих спеціалістів, а також долучався до реформ у сфері охорони здоров’я.

[Робота в МОЗ]​

Завдяки своїм знанням і відданості справі, Олександра Петренка запросили на роботу до Міністерства охорони здоров’я України, де він обійняв посаду головного лікаря відділення.
Тут він відповідає за координацію медичних програм, організацію роботи закладів охорони здоров’я та впровадження сучасних стандартів лікування. Його цінують за принциповість, аналітичний підхід і щире прагнення покращити систему медицини в Україні.

[Особисте життя]​

Олександр одружений із Марією, викладачкою фармацевтичного факультету. Разом вони виховують доньку Софію. Родина для нього — джерело натхнення і підтримки. У вільний час він любить подорожувати Карпатами, займається спортом і читає наукову літературу.

[Досягнення]​

Успішно реалізував програму модернізації лікарень у Дніпропетровській області.
Автор кількох наукових статей із кардіології та організації охорони здоров’я.
Нагороджений грамотою МОЗ за сумлінну службу та професіоналізм.

[Плани на майбутнє]​

Олександр мріє продовжити реформування системи охорони здоров’я, зосередившись на розвитку сучасної медицини в регіонах. Він прагне створити умови, за яких кожен українець матиме доступ до якісної медичної допомоги.

Назар Дилер

Адміністратор | Центральна Україна | 01
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
501
Реакції
124
Бали
88
Вітаю!
На жаль, змушений відмовити!
Причина: Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів (без пропусків).
Очікуйте 24 години щоб переподати заявку з моменту відхилення.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі