Відмовлено РП/Михайло Тюленев

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Тюленев

Сторожила госски
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
61
Реакції
29
Бали
23
Біографія Михайла Тюленева

Мене звати Михайло Тюленев, народився я у серці України — в мальовничому місті Дніпро. З раннього дитинства моє життя було сповнене пригод, викликів та мрій про велике майбутнє. Я ріс у звичайній родині, де батько працював інженером на заводі, а мати була вчителькою в місцевій школі. Вони виховали в мені головні цінності: повагу до праці, любов до знань і віру в себе. З малих років я розумів, що життя буде вимагати від мене більше, ніж просто слідувати за течією — потрібно створювати власну історію.

У Дніпрі я провів свої перші шістнадцять років. Тут закінчив середню школу з нахилом до технічних наук. Особливо мене захоплювали інформатика та фізика. Я брав участь у міських олімпіадах, займав призові місця, а одного разу навіть поїхав на обласні змагання з робототехніки, де наша команда виборола срібло. Та окрім навчання я цікавився і життям міста: любив проводити час на набережній, кататися на велосипеді, фотографувати краєвиди і вивчати історію свого краю.

Проте з часом я почав розуміти, що мої мрії виходять за межі рідного міста. Мені хотілося рухатися вперед, здобувати нові знання, розвивати себе в іншому середовищі. Саме тому після закінчення школи я вирішив переїхати до Харкова — одного з найпотужніших освітніх і культурних центрів України. Це рішення далося мені нелегко: залишити дім, друзів, родину і почати все з чистого аркуша в новому місті — справжнє випробування.

У Харкові я вступив до Національного технічного університету, обравши спеціальність "Інформаційні технології". Перші місяці в новому місті були сповнені труднощів: адаптація до швидкого ритму мегаполісу, самостійне життя в гуртожитку, нові знайомства і навчальні виклики. Але я знав, заради чого я тут. Кожен день я працював над собою: вчився, відвідував додаткові курси, займався програмуванням, розробляв власні невеликі проекти. Харків відкрив переді мною нові горизонти: я познайомився з людьми, які поділяли мої інтереси, разом ми створювали стартапи, брали участь у хакатонах і навіть вигравали гранти на розвиток ідей.

У цей період я навчився важливому: у великому місті потрібно бути не просто працьовитим, а й гнучким, наполегливим і готовим вчитися завжди і всюди. Я також усвідомив, наскільки важливе вміння будувати правильні стосунки — як у навчанні, так і в особистому житті. Мені вдалося знайти справжніх друзів, з якими ми підтримували одне одного у важкі моменти.

Після завершення бакалаврату я вирішив залишитися в Харкові і продовжити навчання на магістратурі, паралельно працюючи у великій IT-компанії. Робота дала мені неоціненний досвід: реальні проекти, дедлайни, відповідальність перед клієнтами. Я зрозумів, що технічні навички — це лише частина успіху. Важливо також уміти працювати в команді, комунікувати і розв'язувати конфлікти.

Позаштатно я захоплювався фотографією і їздив Україною, відкриваючи для себе неймовірні місця. Карпати, Київ, Одеса, Львів — кожне місто залишало в моєму серці часточку себе. Але саме Харків став для мене другим домом. Тут я виріс, сформувався як особистість, тут я навчився мріяти і втілювати мрії у життя.

Зараз я активно розвиваюся у сфері кібербезпеки, маю на меті запустити власний проект із захисту даних і допомагати українським компаніям у питаннях безпеки інформації. Водночас я не забуваю про своє коріння: частенько навідуюся до Дніпра, допомагаю місцевим школам у проведенні безкоштовних майстер-класів з IT для школярів. Мені важливо передавати досвід молодому поколінню, адже саме в них — майбутнє нашої країни.

Моя біографія — це історія про те, як віра у свої сили, працьовитість і жага до знань можуть змінити життя. І я впевнений, що попереду на мене чекають ще більші звершення. Мій шлях тільки починається, і я готовий сміливо крокувати вперед, залишаючи за собою слід успіху, доброти і віри в краще майбутнє.

Кирилл Мартинез

Артём Таран 🕯️🛡️
Активний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
600
Реакції
915
Бали
153
Вітаю Шановний Гравець!
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі