Відмовлено РП-биография Арсенія Резнека

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсений Резнек

З-L НПУ || 05 Сервер
Реєстрування
2 Лип 2023
Дописи
14
Реакції
22
Бали
16

Біографія Арсенія Резнека

Мене звати Арсеній Резнек, мені 28 років. Народився я в маленькому приморському містечку на півдні України — у Березані. Це не багате місце, але там люди щирі. Хто працює — той живе. Батько був механіком у порту, мати — продавала овочі на базарі. Я ріс серед запаху солі, дизеля і металу, постійно чув, як хвилі б’ються об старі кораблі. Усе життя здавалось простим і зрозумілим, але всередині мене завжди було відчуття, що я створений для чогось більшого.

У школі я був звичайним хлопцем не відмінником, але й не двієчником. Більше любив майструвати, ніж сидіти над книжками. У майстерні міг провести півдня, розбираючи старі мотори, слухаючи, як вони «живуть». З дитинства тягнувся до машин — мені подобалось керувати, відчувати контроль, швидкість, ритм дороги.

Після школи вступив до технічного училища, де отримав спеціальність водія пасажирського транспорту. Після навчання почав працювати маршрутником. Не скажу, що це була робота мрії — постійні затори, лайка пасажирів, піт і шум, але вона навчила мене головного: терпіння, витримки і відповідальності. Коли за твоєю спиною сидить двадцять людей, ти вже не маєш права на помилку.

Кожен день був однаковий. Вихід на рейс о п’ятій ранку, кави з автомата, гул двигуна, знайомі обличчя. Іноді пасажири ділилися своїми історіями — хтось скаржився на життя, хтось мріяв про краще. А я просто слухав і думав, що, можливо, колись і сам зможу щось змінити.

Все змінилося в один звичайний день. У маршрутку сів чоловік років сорока, добре вдягнений, упевнений у собі. Поки їхали, він розповів, що живе в Києві, займається організацією великих проєктів і що «якщо ти не боїшся починати спочатку — будь-яке місто стане твоїм». Його слова тоді просто пройшли повз, але коли я ввечері сидів біля моря, вони знову крутилися в голові.
Того вечора я вперше задумався про переїзд.

Через кілька місяців я продав свою маршрутку, зібрав трохи грошей і поїхав у Київ. Не було легко. Знімав дешеву кімнату на Троєщині, шукав роботу, перебивався тимчасовими підробітками. Спочатку — кур’єр, потім водій у доставці, потім трохи підробляв у автомайстерні. Коли у кишені порожньо, а навколо мільйон людей, які навіть не знають твого імені — стає моторошно. Але саме тоді починаєш розуміти, хто ти є насправді.

Київ навчив мене виживати. Тут кожен день це боротьба. Люди вдаються до всього, щоб вибитись уперед: хтось бреше, хтось краде, а хтось просто працює, мовчки, не нарікаючи. Я належу до останніх. Не раз бачив, як хитрі злітали вгору, а потім так само швидко падали. Я вирішив іти своїм шляхом, повільно, але впевнено.

З часом з’явилися знайомі, з’явилися зв’язки. Мене почали впізнавати не як простого водія, а як людину, на яку можна покластися. Якщо я обіцяв робив. Якщо брався — доводив до кінця. Це і стало моєю перевагою. Люди поважають не слова, а дії.

Одного разу я потрапив у ситуацію, коли дві групи одна з поліції, інша з місцевих хлопців — не могли поділити територію. Мене випадково втягнули як свідка. Тоді я вперше зрозумів, що іноді сила —це не кулак, а вміння домовитися. Я поговорив з обома сторонами, і врешті вони розійшлися без бійки. Після цього мене почали сприймати інакше.

З того часу в мені щось змінилося. Я почав думати не лише про себе, а й про тих, хто поряд. Побачив, що в місті багато таких, як я — простих хлопців, які просто хочуть жити чесно, мати стабільність, повагу, місце під сонцем. Але без сильної руки, без людини, яка здатна об’єднати інших, ніхто не рухається. Саме тоді я вирішив, що хочу стати лідером.

Не для слави. Не для грошей. А щоб довести навіть звичайний маршрутник із Березані може піднятись і створити команду, де головне не страх, а довіра. Де кожен має шанс.

Я не герой і не святий. У мене були помилки, були моменти, коли здавалось, що все — кінець. Але кожен раз я вставав і йшов далі. Бо життя — це дорога, і найгірше, що можна зробити, — зупинитись.

Зараз я живу в Києві. Працюю, розвиваюся, знайомлюсь із новими людьми. Місто змінило мене, зробило жорсткішим, але й мудрішим. Я бачу, що тут можна досягти всього — треба лише мати характер і віру в себе.

Моя мрія — очолити фракцію. Неважливо, яку саме: головне, щоб там були люди, яким я можу довіряти і які довіряють мені. Хочу створити місце, де буде дисципліна, порядок і взаємна повага. Хочу, щоб кожен, хто поруч, знав — якщо він зі мною, я не кину.

Арсеній Резнек — не просто ім’я в документах. Це людина, яка пройшла шлях від маршрутки до великого міста. Людина, яка не боїться брати відповідальність. І якщо доля дасть мені шанс стати лідером — я використаю його на повну.

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,583
Реакції
2,346
Бали
253
Відмовлено
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(не враховуючи пробіли/пропуски). У вас 3805
4. Біографія в обов'язковому форматіповинна мати відокремлені підзаголовки кожної частини біографії.
25. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
31. Заборонено вказувати місто народження, яких немає в грі.

З правилами подачі РП біо можете ознайомитись тут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі