Відмовлено РП біографія [Амадеус Блек]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амадеус Блек

[МОЗ м.Дніпро]
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
3
Реакції
4
Бали
6

Стать:Чоловік
Мати - Блек Хельга Іванівна
Батько - Блек Ніколас Федорович
Зріст та вага:1.86 м, 78кг
Дата народження: 01.10.1992
Вік: 31 рік.
Місце народження: м.Дніпро
Національність: Українець американського походження
Місце проживання: м.Дніпро
Захоплення: кібернетика , танці, катання на велосипеді, біг на короткі дистанції
Сімейний стан: холостяк, в повному розквіті сил
Статура: Спортивна
Колір очей: сірий
Зачіска: Темні, брюнет
Відмітні знаки: родинка на правій щоці

Організація: МОЗ м.Дніпро, посада: Гол.відділенно МОЗ м.Дніпро.

Минуле:

Народився в США в місті Нью Йорк 1 жовтня 1992 року. Проживав там із сім'єю з народження та до повноліття. Навчався там у державному університеті на факультеті "Медична справа". Згодом через 5 років почав стажування в лікарні м. Нью Йорк. Там згодом піднявся по кар'єрному шляху та став лікарем-терапевтом та по сумісництву Зав.відділенням міської лікарні в Нью Йорку. Згодом коли виповнилось мені 27 років, купив квиток в аеропорті та вирушив до квітучої України, родом з якої мої батьки.

Теперішнє:
З 2024 р. там почав працювати по професії та почав стажування в м.Дніпро. Згодом став фармацевтом, а через місяць роботи став фельдшером ШМД.
Працюючи в МОЗ м.Дніпро та виконуючи всі покладені обов'язки на мене перед державою був підвищений до Гол.відделення МОЗ м.Дніпро.

Місто Дніпро мене вже знає як "лікаря-кіборга", який мало спить та багато працює. Деякі вважали що я вампір, але сумніви розвіялись коли зрозуміли що я не боюсь часнику та денного світла.

Кіра Тейлор

ГС Держ | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
1,593
Реакції
606
Бали
253
Вітаю.
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі