Відмовлено РП біографія Влад Горішков| На пост лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Січ 2026
Дописи
14
Реакції
11
Бали
13
Прізвище Ім’я По-батькові - Влад Горішков
Стать - Чоловіча
Вік - 25 років
Дата народження - 2000 рік
Місце народження - Вінниця
Місце проживання - Бориспіль
Національність - Українець
Сімейний стан - Неодружений
Зріст та вага - 189 см 90 кг
Статура - Міцна
Колір очей - Карі
Зачіска - Коротка стрижка
Захоплення - Спорт
Рід діяльності - Державний службовець

Дитинство

Влад народився у 2000 році у Вінниці в звичайній українській родині. Його дитинство пройшло спокійно, але дисципліновано. Батьки прищеплювали йому повагу до людей і відповідальність за свої дії. Ще змалку Влад вчився допомагати іншим і брати на себе відповідальність. Коли сім’я переїхала до Борисполя, йому довелося швидко адаптуватися до нового середовища, знаходити друзів і брати участь у житті громади. Це виховало в ньому спокій, врівноваженість і вміння вирішувати проблеми самостійно.
Снимок экрана 2026-02-09 185855.png

Шкільні роки

У школі Влад завжди відзначався активністю та організаторськими здібностями. Він не був відмінником у всіх предметах, але вчителі цінували його наполегливість і прямолінійність. Він часто допомагав однокласникам, брав участь у спортивних і громадських заходах, організовував суботники та навчальні проєкти. Уже тоді він розумів, що лідер це не той, хто командує, а той, хто показує приклад.
Снимок экрана 2026-02-09 184733.png

Юність

Після школи Влад обрав шлях державної служби. Він почав працювати у структурах 1+1, ДСНС та лікарні, здобуваючи практичний досвід і дисципліну. Служба в ДСНС загартувала його характер і навчила відповідальності в найскладніших ситуаціях. За сумлінну працю його підвищили до підполковника. У цей час він навчився керувати молодшими співробітниками, навчати їх і допомагати рости. Саме тоді сформувалися його цінності: чесність, дисципліна, готовність брати на себе відповідальність.

Снимок экрана 2026-02-09 184801.png

Наші часи

Сьогодні Влад Горішков спокійний, відповідальний державний службовець. Він навчає молодших співробітників, підтримує команду та прагне розвитку державних структур. Лідерство для нього це приклад і відповідальність, а не статус.
Снимок экрана 2026-02-09 185041.png

Мій характер

У мене добрий характер. Я не злий і намагаюся ставитися до людей з повагою. Я пам’ятний, уважний до важливих речей і відповідальний якщо беруся за справу, то намагаюся довести її до кінця. Я чесний, старанний і готовий допомогти іншим, коли це потрібно. Мені важливо бути надійним і не підводити людей.

Висновок
Я Влад Горішков 25 років державний службовець завдяки праці відповідальності та витримці я завжди готовий до випробувань тому я і на далі готовий служити розвиватися та бути корисним

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі