Відмовлено РП біографія Гена Темченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гена Темченко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Тра 2025
Дописи
54
Реакції
55
Бали
23
🪪 Біографія персонажа

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Темченко Гена Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Темченко Олена Василівна
Батько: Темченко Олексій Петрович
Зріст та вага: 182 см, 78 кг
Дата народження: 15 лютого 1998 року
Вік: 27 років
Місце народження: м. Харків, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ, Україна
Захоплення: Служба в НПУ, стрільба, фізична підготовка, водіння, допомога громадянам
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Спортивна, витривала
Колір очей: Карі
Зачіска: Коротка, військового типу
Відмітні знаки: Татуювання у вигляді тризуба на правому плечі, рубець на лівій руці

---

📖 Про себе

Мене звати Гена Темченко — людина, яка завжди йде до мети, незалежно від труднощів. З раннього дитинства мене приваблювала дисципліна, порядок і сила духу. Виріс у звичайній українській родині, де з дитинства навчили поважати працю, чесність і справедливість.

Після закінчення школи вступив до Національної академії внутрішніх справ, де проходив навчання за спеціальністю “Правоохоронець”. Під час навчання активно займався спортом, зокрема рукопашним боєм і легкою атлетикою, був командиром навчального взводу. За час служби зарекомендував себе як відповідальний, спокійний і рішучий працівник.

Після випуску почав службу в Національній поліції України, де поступово піднімався кар’єрними сходами. Брав участь у затриманнях небезпечних злочинців, виїздах на виклики та операціях, де важлива була холодна голова і швидка реакція. За сумлінну службу неодноразово отримував подяки від керівництва.

Маю чітку життєву позицію — допомагати людям, захищати слабких і відстоювати закон. Не терплю корупції, зради та байдужості. Вважаю, що справжній офіцер — це не посада, а покликання.

Поза службою люблю тренування, автівки й спокійні вечори з побратимами. Не женуся за славою — головне для мене честь і повага серед колег.

З кожним днем прагну ставати кращим, розвиватися як особистість і робити все можливе, щоб у місті було більше порядку, справедливості й миру.

Діма Чортенко

Куратор RP розділу|Північна Україна
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
379
Реакції
132
Бали
48
. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі