Кирил Вопанчков.
Козак
- Реєстрування
- 18 Лют 2025
- Дописи
- 7
- Реакції
- 22
- Бали
- 18
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Бригінський Кирил Васильович
Стать:чоловіча
Мати -Бригінська Тетяна Вікторівна
Батько -Бригінський Василь Петрович
Зріст та вага:165
Дата народження:2010
Вік:15
Місце народження:20травня
Національність:Українець
Місце проживання: Київ
Захоплення:Спорт але саме більше футбол,медицина
Сімейний стан: не одружений
Статура:Звичайна
Колір очей:
Зачіска:Звичайна,коротка
Відмітні знаки:шрам на брові,на пальці.
I. Дитинство та сім'я
Кирило народився 2010 року у Києві в родині звичайних,та працьовитих людей.Хлопець навчився помічати потреби людей і не залишати їх наодинці з проблемами. Цей життєвий принцип став для нього не просто правилом, а частиною характеру - він щиро любить допомагати і підтримувати інших. Саме через таке виховання Кирил обрав шлях порятунку людей у майбутньому.
II. Освіта та професійний досвід
Після того як Кирило закінчить школу хоче поступити до медицинського коледжу.першої допомоги.
Після завершення коледжу з відзнакою, студент мав можливість вступу до Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького. Він успішно пройшов конкурсний відбір і став студентом медичного факультету в одному з найпрестижніших медичних закладів України. Найважливіший поворот стався трохи згодом. У 21 рік Кирил переїхав до Києва на практику в Міністерство охорони здоров’я, де проходив стажування як частину програми підготовки фельдшерів і молодших медиків. Він показав себе завдяки врівноваженості і вмінню адаптуватися в умовах великих медичних структур. Його помітили - і з тих пір він лишився жити і працювати в Києві, продовжуючи вдосконалювати свої навички та вносити свій внесок у систему охорони здоров’я.
Характеристика особистості
Позитивні риси:
- Сміливий
- Має почуття гумору
- Доброзичливий, але з характером
- Тримає слово
- Відповідальний у справах
- Комунікабельнй
Любить порядок, відповідальність і роботу в команді. Завжди старається бути на висоті не заради визнання, а щоб реально допомогти.
Стать:чоловіча
Мати -Бригінська Тетяна Вікторівна
Батько -Бригінський Василь Петрович
Зріст та вага:165
Дата народження:2010
Вік:15
Місце народження:20травня
Національність:Українець
Місце проживання: Київ
Захоплення:Спорт але саме більше футбол,медицина
Сімейний стан: не одружений
Статура:Звичайна
Колір очей:
Зачіска:Звичайна,коротка
Відмітні знаки:шрам на брові,на пальці.
I. Дитинство та сім'я
Кирило народився 2010 року у Києві в родині звичайних,та працьовитих людей.Хлопець навчився помічати потреби людей і не залишати їх наодинці з проблемами. Цей життєвий принцип став для нього не просто правилом, а частиною характеру - він щиро любить допомагати і підтримувати інших. Саме через таке виховання Кирил обрав шлях порятунку людей у майбутньому.
II. Освіта та професійний досвід
Після того як Кирило закінчить школу хоче поступити до медицинського коледжу.першої допомоги.
Після завершення коледжу з відзнакою, студент мав можливість вступу до Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького. Він успішно пройшов конкурсний відбір і став студентом медичного факультету в одному з найпрестижніших медичних закладів України. Найважливіший поворот стався трохи згодом. У 21 рік Кирил переїхав до Києва на практику в Міністерство охорони здоров’я, де проходив стажування як частину програми підготовки фельдшерів і молодших медиків. Він показав себе завдяки врівноваженості і вмінню адаптуватися в умовах великих медичних структур. Його помітили - і з тих пір він лишився жити і працювати в Києві, продовжуючи вдосконалювати свої навички та вносити свій внесок у систему охорони здоров’я.
Характеристика особистості
Позитивні риси:
- Сміливий
- Має почуття гумору
- Доброзичливий, але з характером
- Тримає слово
- Відповідальний у справах
- Комунікабельнй
Любить порядок, відповідальність і роботу в команді. Завжди старається бути на висоті не заради визнання, а щоб реально допомогти.