Відмовлено РП біографія//Назара

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

АВРОРВ

Активний
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
19
Реакції
0
Бали
1
Краткий опис особи
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Швидкий Назарій Володимирович
Стать: Чоловіча
Мати - Оксана Швидка
Батько - Володя Володимирович
Зріст та вага: Зріст - 160см; Вага - 42.3 кг.
Дата народження: 11.04.2008
Вік: 15років
Місце народження: Україна, Вінииця
Національність: Українець
Місце проживання: м. Тернопіль
Захоплення: Волейбол,фудбол
Сімейний стан: Не одружений
: Спортивна
Колір очей: Карі
Зачіска: Мала довжина, Темна.
Відмітні знаки: Нема
[II] Народження та дитинство

Народження та дитинство: Назар народився 11.04 2008року і зустрів світ із великою радістю своїх батьків. З самого початку він проявляв жвавість, енергію та допитливість. Від маленького віку він виявляв нестандартний підхід до вирішення задач, завжди цікавився навколишнім світом і прагнув досліджувати нові речі.

У дитячому садку Назар розвивався в гармонії з іншими дітьми. Він ставав дружніми стосунками з однолітками, брав активну участь у різних групових заняттях і навчався новим речам. Назар розумів важливість спілкування та співпраці з іншими людьми, і це вже змалку відображалось у його поведінці.

Завдяки розумінню і підтримці батьків, Назар мав можливість подорожувати з родиною. Ці подорожі відкривали для нього нові місця, культури та традиції. Він з цікавістю вивчав різні історичні пам'ятки, природні пейзажі та знайомився з різноманітністю світу. Ці мандрівки допомагали розширювати його світогляд і розуміння різних культур. Вони також відбивалися на його творчому і розумовому розвитку.

Народження і дитинство - це час важливих знайомств і формування особистості. Для Назара цей період був наповнений пізнанням, дружбою та дослідженням світу. Він мав щасливе дитинство, завдяки любові і підтримці своїх батьків. Цей фундамент надав йому міцної бази для подальшого розвитку та досягнення успіху в майбутньому.
[II] Підліткове життя
коли мені було 5-6 років я пириїхав до Переволоки Тернопільська область від тоді тут живу я займаюся фудболом-волейболом
[IV] Теперишній час

Назар продовжує розвиватися і досягати нових вершин у своїх зусиллях. Повсякденне життя заповнене різноманітними викликами та можливостями, які він зустрічає з ентузіазмом. Він продовжує навчатися і поглиблювати свої знання у своїй обраній галузі, постійно оновлюючи свої навички відповідно до змін у світі.

Працюючи над кар'єрою, Назар знаходить нові шляхи для вияву своєї творчості і інновацій. Він прагне змінити статус-кво і вносити позитивні зміни на своєму професійному шляху. Він цілеспрямовано працює над проектами, що мають вплив на суспільство та приносять користь людям.

Назар надалі підтримує свої стосунки з близькими людьми, буваючи турботливим і присутнім для них. Він розуміє значення родини, дружби та міжособистісних зв'язків, і приділяє час і увагу тим, хто йому близький. Назар також надає підтримку та інспірацію іншим, допомагаючи їм реалізувати їхні цілі та мрії.

У наші дні Назар не тільки розвивається професійно, але й приділяє увагу самому собі. Він прагне піклуватися про своє здоров'я і добробут, займається спортом, розслабляється та знаходить баланс між роботою, відпочинком і саморозвитком. Він розуміє, що щасливий і задоволений сам з собою, він здатен внести найбільший внесок у світ.

Наші дні для Назар – це продовження його постійного розвитку, досягнень і взаємодії зі світом навколо нього. Він продовжує протягом свого життя стремитися до нових досягнень, розширювати свій горизонт можливостей і слідувати своїм цілям, щоб зробити світ трохи кращим місвсіх.йля всіх

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Відмовлено
У біографії повинно бути мінімум 4000 символів без пропусків.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі