Відмовлено РП біографія Печерного

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Печерний88

Новий гравець
Реєстрування
13 Бер 2026
Дописи
8
Реакції
3
Бали
6
1. Ім’я та прізвище: Петро Печерний
2. Дата народження: 14 квітня 2000 року
3. Вік: 26 років
4. Місце народження: м. Дніпро
5. Національність: Українець
6. Місце проживання: Немає постійного місця проживання
7. Сімейний стан: Неодружений
8. Освіта: Вища (військова)
9. Колишнє місце роботи: Національна поліція

Дитинство​

Я народився у Дніпрі. Під час пологів померла моя мати, тому з самого дитинства я залишився лише з батьком. Ми жили бідно — іноді не вистачало навіть на їжу чи оплату комунальних послуг.
У мене була сестра Аліна від першого шлюбу батька. Вона іноді приїжджала і пропонувала допомогу, але батько відмовлявся через гордість.
Змалку я був привчений до праці: допомагав по дому, прибирав, виконував будь-яку роботу. Іграшок майже не мав — батько робив їх власноруч. Я ріс спокійним, стриманим і швидко зрозумів, що життя не буде легким.

Юність​

У 14 років почав сам заробляти. Працював вантажником, на виробництві, прибиральником. Грошей вистачало лише на базові потреби.
Я мало спілкувався з людьми, звик покладатися тільки на себе. Був спокійним, але міг різко реагувати, якщо ситуація виходила з-під контролю.
Після 18 років переїхав до Харкова. Працював кур’єром, охоронцем, різноробочим. Жив скромно, іноді — на межі виживання.
Згодом вирішив змінити життя і вступив до військового навчального закладу. Склав іспити, адаптувався і завершив навчання. Там познайомився з Данилом, який став моїм близьким другом.

Молодість​

Після навчання дізнався про смерть батька від Аліни. Це стало сильним ударом.
Разом із Данилом пішов працювати у правоохоронні органи. Служив відповідально, швидко адаптувався, виконував складні завдання.
З часом отримав довіру керівництва, але допустив помилку — перевищив повноваження під час затримання. Через це був звільнений.
Цей момент став переломним у моєму житті.

Наші дні​

Після звільнення повернувся до цивільного життя. Почав працювати на звичайних роботах:
  • охоронець у приватній фірмі
  • вантажник на складі
  • кур’єр
  • різноробочий на будівництві
Ці роботи дали мені досвід, витривалість і розуміння людей. Я навчився працювати в команді, брати відповідальність і не здаватися.
Зараз перебуваю у пошуку стабільної офіційної роботи. Розглядаю сфери безпеки, логістики або державної служби.

Переломний момент​

Звільнення стало для мене тим самим “мостом”.
Я міг зламатися або піти неправильним шляхом.
Але я залишився і обрав чесний шлях.
Тепер я рухаюсь далі, використовуючи свій досвід, щоб побудувати стабільне життя.
Я не ідеальний.
Але я працюю над собою.
І цього разу — не для виживання,
а для майбутнього.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Біографія відхилена: ознайомтесь з прикладом та правилами написання. У вас не достатньо символів та біографія не якісно оформлена.
Приклад Біографії (КЛАЦ).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі