Схвалено РП біографія/Ярослава Білого

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярік Хелл

КМС з ММА м.Рубіжне
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
22
Реакції
11
Бали
3
Адреса
Луганська Область повністю окупіровано((((((
Глава 1 Дитинство
Ярослав Білий народився 12 березня 2000 року у сімʼї війскових.На той час батько пішов на контракт.Батько розповідав як він приймав участь у Афганській війні, навчив розуміти що таке військова тактика, для чого вона потрібна і як застосувати, щоб досягати поставлених цілей та зберегти особовий склад. Але батько не хотів розповідати йому страшні подробиці тієї війни маленькому сину. Це вже було згодом коли Ярослав поступово дорослішав. Раннє зростання хлопця проходило в місті Дніпро.Там він бавився із дітворою, набивав перші шишки, стирав перші мозолі, які зʼявлялися під час перших спроб тренувань на турніку - спочатку з батьком, а потім зі старшими хлопцями з села. З дитинства йому вкладували батьки, що хороша людина має бути окрім фізично розвинутою, також і морально і духовно, тому він разом з дідусем проводив багато часу за читанням книг. Його улюблені книги були про пригоди та подорожі. З цих книг хлопець отримав багато інформації про навколишній світ, що світ насправді набагато більший ніж межі його села та сусіднього міста в яке він інколи їздив з батьками на закупівлю продуктів та одягу.

Глава 2 школа та коледж
Ярослав пішов до 1 класу, вже пройшло 3 місяці як він вчиться в 1 класі йому подобається навчатися та уроки інформатика,трудове навчання,українська мова,фізична культура. Ярослав перейшов до 5 класу, їх клас був росформований і він перейшов до іншою школи. Одного разу Ярослав їде зі школи та йому дзвонить його друг Артем і каже що він переводиться до нього в школу в його клас, і він сказав Артему: о,крутяк я тебе тоді чекаю в понеділок біля могу будинку пійдемо! Артем каже: «добре, давай!». Наступає понеділок і вот Артем підійшов до Ярослава будинку, він виходе і баче що Артем стоїть і вони пішли до школи, Ярослав приставив Артема всьом класу і вони сіли за одну парту. Йде урок Історії та Ярослав дзвонить батько з дому і каже йому: «синку я приїжаю через 30 хвилин вже додому з позиції, ти прийдешь додому?», і Ярослав відповідає «так,зараз підійду до класного керівника та відпрошуся». Ярослав каже Артему, що до мене приїджає батько підешь зімною Артем сказав так і вони пішли додому. Ярослав прийшов додому там баче що батько екає його на вулиці вони всі привіталися, та батько каже Артему: «Артем тобі Батько коли дзвонив позовчора а що?», батько Ярослава каже «він просив тобі передаити, що він тебе любив та попросив передати захищай маму.Він помер під час штурму.», Артем почав плакати та кричати «Батько но чому ти помер», Ярослав його заспокоїв та відвів Артема додому. На наступний день Ярослав дзвонить Артему але він не бере слухавку і Ярослав вирішив подзвонити його мамі «т.Таня а Артем піде до школи?», т.Таня каже «Ярослав пробач але ні,Артему вчора стало погано після тої ситуації,як йому стане краще він тебе набере», Ярослав каже «добре,допобаченя». Ярослав закінчив 9 класів та пішов до техніку, наступила перша сесія та Ярослав навмисно її нездав! Ярослав приходе додому і маме його питає «Ну що здав екзамен?» Ярослав каже «Ні,тому що я хочу бути військовим!». Пройшла неділя як Ярослав валяв дурня дома,йде він додому решив перевірити почту та дістав зі своєї поштвої скриньки повістку до військомату м.Дніпра, заходе Ярослав додому та каже «ура ура ура мамо повістка прийшла»
Мама йому каже «Як я за тебе раду синку)». На наступний день Ярослав пішов до військомату та пройшов мед.комісію та був гідний до служби. І каже йому комісар «де хочешь служити?» Ярослав каже в « розвідці», Комісар каже «добре!». Виходе Ярослав на вулицю автобус хто призваний до розвідці заходимо,і Ярослав побіжав. 2018 року Ярослав закінчив термінову службу.

Глава 3 Контракт
Після того як Ярослав ДМБ пройшов місяц та трапилося така ситуація: всі обідають та Ярослав каже «батько ти проти якщо я піду служиби в СБУ м.Харків?» Батько каже «Ух ти,ти хочь там фізо сдашь?» Ярослав відповідає «Сдам!». На наступний день Ярослав купує квитки Дніпро-Харків та в ночі їде вже до Харькову. Знайшов ввіділення СБУ та спитав де Генерал Сбу м.Харків? Йому
відповідаєть «у себе» Ярослав каже «можете його покликати?» -«так зараз». Виходе Генерал та каже хто мене кликав Ярослав встає з лавочки та каже я пане генерале! Генерал йому каже «ну підемо», вони там поговорили та Ярослав підписав контракт с СБУ м.Харків.

Глава 4 наш час

Ярослав вже працює в СБУ 4 роки в підрозіділі Контр.Розвідка. 23 лютого Ярослав прийшов додому після своєї зміни та лягає спати. На годиннику 5:23 і Ярослав здригається з кроваті від падіння снаряду «бам бам бам», йому дзвонять і кажуть швидше біжи до ввіделення збираємося. Ярослав приїхав до відділення та їх вишукали в бомбосховищі і Генерал каже «зараз їдемо після обстрілу на склад беремо все нлав,броніки,автомати і т.д. і виїджаємо дікількома групами по рації будемо казати де ворог». Всі виїхали вони зустріли колону з дрона яка їде до них і вони розложили міни на дорозі, орки їдуть і тут «бам бам» и вони вибигають з кущів та починають вести бій! Під час бою в попбратима Ярослава влучила куля та Ярослав почав його відтягувати від дороги щоб надати допомогу, але Ярослав не встиг. Після бою вони поховали їхнього побратима, та Ярослав каже «прощай брате ми тебе ніколи не забудемо!». 13.05.2023 їхню группу відправляють на штурм позицій орків, йде штурм і в Ярослава йде осколок в ногу, Ярослав каже по рації «Білий 300». Його почали евакуйовувати, евакуація пройшла гарно але у Ярослава була дуже сильна біль тому він втрачав дуже часто свідомість. Ярослава довезли до лікарні на почали оперувати,після операції Ярослав дзвонить батькам та розповів їм що отримав поранення. Після того як Ярослава виписали він написав своєму начальнику що знаходиться в Дніпрі та попросив надіслати йому папери о переводі в м.Дніпро. Ярославу надіслали папери він все зробив та відправив їх. Після цього Ярослава перевели до міста Дніпро де він служить.

Глава 5 Висновок

Ярослав зараз служить в м.Дніпро на посаді Старшого Лейтенанта СБУ м.Дніпро. За свою карʼєру він отримав багато орденів, медалей, грамот у змаганнях, подяк від генерала.

Ярослав буде служити до кінця своїх днів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі