Сашко Мазепа
Козак
- Реєстрування
- 7 Вер 2024
- Дописи
- 57
- Реакції
- 12
- Бали
- 11
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Згоннік Сашко Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Чорна Анна Володимирівна — добра, турботлива, завжди підтримає, навіть коли Сашко зависає в грі до пізньої ночі
Батько: Згоннік Олександр Юрійович — може не знати всіх нюансів GTA, але точно знає, як виховати серйозного хлопця
Дата народження: 24.03.2011
Вік: 14 років
Місце народження: м. Кролевець, Сумська обл.
Місце проживання: м. Київ
Захоплення:
– Гра на гітарі (від рифів Nirvana до душевних мелодій під настрій)
– Фізика (бо Сашко не просто грає — він розуміє, чому куля летить саме так)
– Ukraine GTA — де він патрулював, затримував, командував і завжди дотримувався RP
Відмітні знаки:
– Білий декоративний кролик на ім’я Кракен — офіційний "співкамерник" під час чергування
– Колишній співробітник СБУ (звільнився 3 місяці тому, але пам'ятають досі: "це ж той Сашко!")
– Знає, як правильно зупинити порушника: три попередження, фраза “зупиніться біля узбіччя” і тільки потім — постріл по колесах
– В грі — спокійний, але серйозний; в житті — розумний, веселий і з характером
Стать: Чоловіча
Мати: Чорна Анна Володимирівна — добра, турботлива, завжди підтримає, навіть коли Сашко зависає в грі до пізньої ночі
Батько: Згоннік Олександр Юрійович — може не знати всіх нюансів GTA, але точно знає, як виховати серйозного хлопця
Дата народження: 24.03.2011
Вік: 14 років
Місце народження: м. Кролевець, Сумська обл.
Місце проживання: м. Київ
Захоплення:
– Гра на гітарі (від рифів Nirvana до душевних мелодій під настрій)
– Фізика (бо Сашко не просто грає — він розуміє, чому куля летить саме так)
– Ukraine GTA — де він патрулював, затримував, командував і завжди дотримувався RP
Відмітні знаки:
– Білий декоративний кролик на ім’я Кракен — офіційний "співкамерник" під час чергування
– Колишній співробітник СБУ (звільнився 3 місяці тому, але пам'ятають досі: "це ж той Сашко!")
– Знає, як правильно зупинити порушника: три попередження, фраза “зупиніться біля узбіччя” і тільки потім — постріл по колесах
– В грі — спокійний, але серйозний; в житті — розумний, веселий і з характером