- Реєстрування
- 25 Лют 2025
- Дописи
- 98
- Реакції
- 45
- Бали
- 73
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Владислав Володиморович
Стать: Чоловіча
Мати - Маріанна Іванівна
Батько - Володимир Миколайович
Зріст та вага: 175 см 60кг
Дата народження:2000
Вік: 25
Місце народження: Закарпаття
Національність: Українець
Місце проживання: Закарпаття
Захоплення: Захоплююсь спортом
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Міцна
Колір очей: Каричнові
Зачіска: коротка стрижка
Відмітні знаки: Високий
Дитинство у КарпатахСтать: Чоловіча
Мати - Маріанна Іванівна
Батько - Володимир Миколайович
Зріст та вага: 175 см 60кг
Дата народження:2000
Вік: 25
Місце народження: Закарпаття
Національність: Українець
Місце проживання: Закарпаття
Захоплення: Захоплююсь спортом
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Міцна
Колір очей: Каричнові
Зачіска: коротка стрижка
Відмітні знаки: Високий
Я народився 25 років тому в одному з наймальовничіших куточків України — на Закарпатті. Моє дитинство пройшло в невеликому селищі, оточеному величними горами та густими смерековими лісами. Батько, Володимир Миколайович, працював у місцевому лісництві, тому з ранніх літ я звик до природи та фізичної праці. Він був людиною слова: сказав — зробив. Саме від нього я перейняв цю рису. Мати, Маріанна Іванівна, працювала вчителькою української мови в сільській школі. Вона завжди намагалася прищепити мені любов до книг і грамотної мови, хоча мені тоді більше хотілося ганяти з хлопцями на вулиці.
Мої дитячі роки були наповнені пригодами. Ми з друзями часто зникали в лісі на цілий день, збираючи ягоди або просто досліджуючи нові стежки. Я завжди був вищим за своїх однолітків, що давало мені певну перевагу, але й накладало відповідальність. Батько змалечку вчив мене, що силу не можна використовувати для того, щоб ображати слабших. Я добре пам’ятаю один випадок, коли ми знайшли в лісі поранене кошеня. Більшість хлопців хотіли просто піти далі, але я наполіг на тому, щоб забрати його додому і вилікувати. Це був мій перший досвід відповідальності за чиєсь життя. Навіть тоді мої карі очі світилися рішучістю, коли я відстоював свою думку перед друзями. Я ріс у любові, але в суворості, що допомогло мені сформувати внутрішній стержень, який не дає мені зламатися і сьогодні.
Шкільні роки та гартування духу
Школа для мене була не просто місцем навчання, а справжньою школою життя. Я ніколи не був відмінником, але й пасти задніх не збирався. Найбільше мені подобалися уроки фізкультури та історії. Я завжди захоплювався постатями великих лідерів минулого, які могли згуртувати навколо себе тисячі людей заради спільної мети. У підлітковому віці я почав активно займатися спортом. Спочатку це були звичайні турніки біля дому, а згодом я записався на секцію боксу в сусідньому містечку. Щодня після уроків я їздив на тренування, незважаючи на погоду чи втому. Саме спорт зробив мою статуру міцною та навчив мене витривалості.
Моя зовнішність тоді почала остаточно формуватися: коротка стрижка, яка була практичною для спорту, та високий зріст, який робив мене помітним у будь-якому натовпі. У школі я часто виступав ініціатором різних змагань та суботників. Пам'ятаю, як у десятому класі ми вирішили облаштувати футбольне поле, яке роками стояло занедбаним. Більшість казала, що це марна справа, але я зміг переконати однокласників вийти і попрацювати. За кілька тижнів ми прибрали сміття, пофарбували ворота та покосили траву. Це було моє перше велике досягнення як організатора. Я зрозумів, що люди готові йти за тим, хто не просто вказує пальцем, а сам береться до роботи першим.
Період дорослішання та пошук себе
Після школи настав час обирати свій шлях далі. Я вирішив залишитися на Закарпатті, бо відчував сильний зв'язок з цією землею. Вступив до університету на факультет управління, бо хотів навчитися професійно працювати з людьми та ресурсами. Студентські роки стали для мене справжнім випробуванням на міцність. Життя в гуртожитку, нові знайомства, постійна нестача часу — все це вимагало неабиякої самодисципліни. Я продовжував тримати себе у формі: при зрості 175 сантиметрів моя вага стабільно трималася на позначці 60 кілограмів, що для моєї статури було ідеальним показником сухої м'язової маси. Саме в цей період я почав глибше вивчати психологію стосунків у колективі. Я бачив, як часто через амбіції окремих людей руйнуються цілі проекти. Це навчило мене бути гнучким, але водночас непохитним у головних питаннях. Я брав участь у багатьох студентських ініціативах, допомагав організовувати благодійні акції та спортивні заходи. Неодноразово мені доводилося вирішувати конфліктні ситуації між студентами, і я завжди намагався робити це справедливо, вислуховуючи обидві сторони. Мої карі очі завжди бачили більше, ніж просто слова — я навчився відчувати настрій людей та розуміти їхні справжні мотиви. На даний момент я неодружений, бо вірю, що спочатку треба міцно стати на ноги та побудувати кар’єру, щоб забезпечити гідне майбутнє своїй родині.
Психологічний портрет та внутрішній світ
Мій характер — це суміш гірського спокою та непохитної волі. Я вважаю себе людиною, яка вміє контролювати свої емоції навіть у найскладніших обставинах. Прямолінійність — це і моя сила, і мій недолік. Я завжди кажу те, що думаю, і чекаю такого ж ставлення від інших. Ненавиджу плітки та інтриги за спиною, вважаю, що будь-яку проблему можна розв'язати через відкритий діалог. Моя міцна статура та впевнена хода часто створюють враження суворої людини, але ті, хто знає мене близько, знають, що я завжди готовий прийти на допомогу.
Однак, як і у кожної людини, у мене є свої страхи та слабкості. Найбільше я боюсь втратити людське обличчя в гонитві за владою чи грошима. Мені важливо, щоб кожен мій крок був виправданий моєю совістю. Також я відчуваю величезну відповідальність перед батьками, не хочу підвести їхні сподівання та зганьбити прізвище, яке вони носять з гордістю. Іноді я буваю занадто вимогливим до оточуючих, забуваючи, що не всі мають таку ж жагу до дисципліни, як я. Але я працюю над цим, намагаючись бути більш терплячим до людських помилок, якщо вони не є навмисними.
Плани на майбутнє та лідерські амбіції
Зараз, коли мені 25 років, я чітко бачу свою мету. Я хочу присвятити себе служінню суспільству, займаючи відповідальну посаду в одній із фракцій. Мій досвід, отриманий за роки занять спортом та навчання управлінню, дозволяє мені з упевненістю сказати: я готовий бути лідером. Для мене лідерство — це не привілеї, а важка щоденна праця. Це вміння брати на себе удар, коли все йде не за планом, і вміння залишатися в тіні, коли команда досягає успіху.
Я бачу багато проблем, які потребують негайного вирішення. Брак дисципліни, несправедливість у розподілі обов'язків, відсутність чіткої комунікації — це те, з чим я готовий боротися. Я хочу створити команду, де кожен буде відчувати себе на своєму місці, де ініціатива буде заохочуватися, а помилки стануть приводом для навчання, а не для покарання. Моя коротка стрижка та охайний вигляд підкреслюють мою готовність до серйозної роботи. Я не шукаю легких шляхів, я шукаю правильні шляхи.
Висновок та життєве кредо
Сьогодні я стою на порозі нового етапу у своєму житті. Життя на Закарпатті навчило мене міцно триматися за коріння, але завжди прагнути до вершин. Моя міцна статура, високий зріст і впевнений погляд — це лише зовнішні ознаки того, що відбувається всередині. А всередині — незламне бажання змінювати світ на краще, починаючи з самого себе і своєї фракції. Я неодружений, вільний від зайвих зобов'язань і повністю готовий віддатися справі.
Моє життєве кредо просте: будь чесним перед собою та іншими, працюй так, ніби від цього залежить твоє життя, і ніколи не опускай руки. Я впевнений, що мій шлях тільки починається, і попереду на мене чекає ще багато викликів. Але я до них готовий. Я — Владислав Володимирович, і я прийшов, щоб діяти, вести за собою та перемагати. Мої плани амбітні, мій дух міцний, а моє серце завжди б'ється в ритмі з рідною землею.