Відмовлено РП біографія на лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
32
Реакції
11
Бали
13

Котик Люциус Марцелл | Біографія

Основна інформація

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Котик Люциус Андрійович
Стать: Чоловіча
Мати: Котик Ірина Вікторівна, медична працівниця
Батько: Котик Марцелл Септимій, дипломат Великої Британії
Зріст та вага: 183 см / 84 кг
Дата народження: 21 березня 1980 року
Вік: 46 років
Місце народження: м. Київ, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ
Захоплення: музика, спорт, тактичні ігри
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Атлетична
Колір очей: Зелені
Зачіска: Темне коротке волосся
Відмітні знаки: татуювання на грудях та передпліччі

Дитинство

ChatGPT Image 28 апр. 2026 г., 23_47_46.png

Я виріс у родині, де було дві різні моделі мислення. Мати працювала в медицині і звикла допомагати людям. Батько мислив холодно і стратегічно, без зайвих емоцій. Він рідко говорив багато, але завжди вимагав одного, якщо почав справу, доведи її до кінця. Помилки не виправдовувалися словами, їх потрібно було виправляти діями. У школі я не шукав конфліктів, але і не уникав їх. Один випадок, коли я заступився за молодшого учня і отримав за це проблеми, змусив мене зрозуміти, що справедливість не завжди виглядає так, як її описують.
Після цього я почав більше контролювати себе. Спорт став способом тримати емоції під контролем, а не способом щось комусь довести.

Юність

ChatGPT Image 28 апр. 2026 г., 23_48_33.png

Після школи у мене був вибір. Я міг піти шляхом батька і працювати в дипломатії, але вирішив інакше. Мене більше цікавила діяльність, де результат залежить від дій, а не від переговорів. Саме тому я обрав службу. Під час навчання я швидко зрозумів, що реальність не відповідає правилам на папері. У багатьох ситуаціях рішення приймаються не за інструкцією, а за обставинами. З того моменту я перестав сліпо довіряти наказам і почав оцінювати кожну ситуацію самостійно.

Служба в НПУ

123.png

Я розпочав службу в Національній поліції України. Перші виїзди показали більше, ніж будь-яке навчання. Під час одного виклику ситуація швидко вийшла з-під контролю. За інструкцією потрібно було чекати підкріплення, але затримка могла призвести до серйозних наслідків. Я прийняв рішення діяти одразу. Ситуацію вдалося стабілізувати, але я отримав зауваження за порушення протоколу. Саме тоді я зрозумів, що правильне рішення і правильне по документах не завжди збігаються.

Перехід до ДКВС

ChatGPT Image 28 апр. 2026 г., 23_51_00.png

З часом я перевівся до Державної кримінально-виконавчої служби. Там робота була зовсім іншою. Менше динаміки, але більше напруги. Робота з людьми, які втратили контроль над своїм життям, змінює погляд на багато речей. Там я навчився контролювати не тільки ситуацію, а й себе. Один випадок особливо запам’ятався. Конфлікт між ув’язненими міг перерости у масову бійку. Я вирішив не діяти строго за шаблоном і розділив сторони до загострення. Це дозволило уникнути наслідків, але показало, що нестандартні рішення не завжди сприймаються однозначно. Під час служби виникла ситуація, яка стала для мене показовою. У межах одного із завдань надійшла вказівка, яка, на мою думку, виходила за межі повноважень та могла призвести до негативних наслідків. Я прийняв рішення не виконувати цю вказівку в її початковому вигляді, а діяти відповідно до обставин і в межах законодавства. Це спричинило конфлікт із керівництвом, який згодом дійшов до рівня Міністерства внутрішніх справ. Було ініційовано перевірку та спробу притягнути мене до дисциплінарної відповідальності, включно з питанням щодо мого звільнення. За результатами розгляду було встановлено, що мої дії були обґрунтованими та не порушували законодавство, у зв’язку з чим рішення про притягнення до відповідальності не було прийняте. Цей випадок остаточно сформував моє ставлення до служби. Я зрозумів, що відповідальність за рішення завжди лежить на тому, хто їх приймає, незалежно від рівня наказу.

З роками я дослужився до звання полковника.

Служба в СБУ (Харків)

ChatGPT Image 28 апр. 2026 г., 23_52_12.png
Переведення до СБУ в Харкові стало новим етапом. Тут уже не було права на помилку. Рішення приймалися швидко, але кожне мало серйозні наслідки. Я навчився не тільки діяти, а й чекати, коли це необхідно. Постійне навантаження з часом почало впливати на стан здоров’я.

У цей період я брав участь у низці операцій, пов’язаних із протидією організованим злочинним угрупованням. Одна з таких справ була особливо резонансною. У процесі роботи було зібрано матеріали, які вказували на наявність зв’язків між представниками кримінального середовища та окремими посадовими особами.

Після проведення операції ситуація набула складного характеру. Частина фігурантів уникла відповідальності через вплив на окремі елементи системи. Це створило додатковий тиск як на підрозділ, так і на учасників операції.

У зв’язку з цим мені було рекомендовано тимчасово залишити виконання активних обов’язків та пройти відновлення. Це рішення було подано як планова пауза, однак фактично воно дозволило знизити рівень напруження навколо ситуації.

Переломний момент

ChatGPT Image 28 апр. 2026 г., 23_53_22.png

Згодом я отримав травму, яка змусила мене зупинитися. Я прийняв рішення піти у відставку та поїхати за кордон на лікування. Цей період був складним. Відсутність чіткої структури і звичного ритму змусила мене переосмислити багато речей. Я зрозумів, що досвід має значення тільки тоді, коли ти готовий застосовувати його далі.

Сьогодення

ChatGPT Image 28 апр. 2026 г., 23_55_35.png

Після лікування я повернувся до України. Я став більш уважним до рішень і їх наслідків. Тепер я краще розумію, коли потрібно діяти швидко, а коли варто зробити паузу. Я готовий повернутися до роботи і використовувати свій досвід там, де він дійсно потрібен.

Підсумок

Я не вважаю себе ідеальним. У моєму досвіді були як правильні, так і складні рішення. Але саме вони сформували мене як людину, яка несе відповідальність за свої дії і доводить справу до кінця.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,654
Реакції
1,286
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
1.18. При написанні RolePlay-біографії забороняється використання штучного інтелекту (AI), нейромереж, генераторів тексту та інших автоматизованих засобів створення контенту. Біографія повинна бути написана гравцем особисто.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі