Відмовлено РП біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
67
Реакції
33
Бали
21
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):володимер зеленьський
Стать: Чоловіча
Мати - Маріязеленьська Тарасовна
Батько - Георгій зеленьський Володимирович
Фото обличчя ( з гри ):
Зріст та вага: 119 см. вага 50 кг
Дата народження: 31.01.2010
Вік: 15
Місце народження:Києв
Національність:Українець
Місце проживання: Києв
Захоплення: Футбол
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Качок
Колір очей: карі
Зачіска:коротке волосся
Відмітні знаки: без татух Дитинство: Дитинство
Я, Тарас Козак Петрович, народився 31 січня 2010 року в місті Київ, Україна. З самого дитинства я ріс у доброзичливій та благополучній сім’ї, де мене оточували любов і підтримка.

Мої батьки, Марія Козак Тарасівна та Георгій Козак Володимирович, завжди дбали про мене, виховуючи в мені чесність, відповідальність та силу духу. З малечку вони прививали мені любов до спорту, особливо до футболу, який став моїм головним захопленням.

У ранньому дитинстві я був дуже активним, енергійним і допитливим хлопчиком. Любив проводити час на вулиці, граючи з друзями, бігаючи та досліджуючи навколишній світ. Вже з малого віку я почав захоплюватися футболом, і ця пристрасть залишилася зі мною до сьогодні.

Завжди мав добре серце та відкритий характер, легко знаходив спільну мову з однолітками. З дитинства прагнув бути сильним і витривалим, тому багато часу приділяв фізичній активності.

Моє дитинство було веселим і насиченим, сповненим цікавих пригод, сімейного тепла та перших кроків у моїх захопленнях . Шкільні роки: У 2016 році я пішов до першого класу школи в Києві. З самого початку навчання мені подобалося пізнавати нове, знайомитися з однокласниками та брати участь у шкільному житті.

Я завжди старався бути активним та відповідальним учнем. Улюбленими предметами для мене стали фізкультура, історія та українська мова. Особливо я любив уроки фізкультури, адже вони давали можливість проявити себе у спорті, бігати, грати у футбол та тренувати свою витривалість.

Мої вчителі завжди відзначали мене як цілеспрямованого та старанного учня, який не боїться труднощів і прагне розвиватися.

Окрім навчання, я активно брав участь у шкільних заходах та змаганнях, особливо тих, що пов’язані зі спортом. Мені подобалося грати у шкільній футбольній команді, де я міг проявити свої навички та спілкуватися з друзями.

Друзі відігравали важливу роль у моєму шкільному житті. Ми разом проводили перерви, готувалися до контрольних, брали участь у різних конкурсах та просто весело проводили час.

Шкільні роки навчили мене дисципліні, відповідальності та наполегливості, а також дали багато незабутніх спогадів і дружніх знайомств. Університет: Після закінчення школи я вирішив продовжити навчання та вступив до (назва навчального закладу, якщо є конкретний варіант), де розпочав новий етап свого життя – студентські роки.

Студентське життя стало для мене періодом нових можливостей, знайомств і саморозвитку. Я обрав спеціальність, яка мене цікавить, і з ентузіазмом занурився в навчання.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю.
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
Не має Фото обличчя ( з гри ).
1.14.1. Заголовок біографії повинен бути по такому зразку: Ім'я Фамілія | Біографія/Квента

1.17. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
1.17.1. Біографія дозволено писати тільки від 3 лиця.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі