Відмовлено РП біо / Карло Бархатний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nord requiem

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лют 2023
Дописи
104
Реакції
57
Бали
33
1. Народження
Якось пізнім, літнім вечором молода пара сиділа вдома та вечеряла. В цей момент вони почули стук в двері, вони вирішили відкрити. І біля дверей було малесеньке немовля. Виявилося, що цю дитинку приніс аїст. Пара вирішила, що потрібно забрати це немовля, бо це божий подарунок. Батьки вирішили назвати дитину іменем Карло. А народився Карло в місті Харків.
2. Дитинство
Ще в 2 рочки Карло навчився ходити та говорити. Ще з дитинства хлопчик дуже полюбив їздити до бабусі в село Ребедайлівка Черкаської області. Там він допомагав бабусі на городі, він дуже любив поратися в сараї, у курей. Там він дуже часто ховався від розлюченої бабусі. В 8 років, влітку Карло познайомився з хлопчиком на ім*я Джеймс. З ним Карло ходив на озеро та купався. Якось вони з Джеймсом пішли на озеро. Але коли Карло стрибнув з кладки на озері, він почав тонути. Його друг Джеймс врятував його. Більше Карло не ходив на озеро.
3. Шкільне життя
В школі Карло ще з 1 класу почав дуже добре вчитися. Він був дуже уважним та розумним хлопчиком. Він дуже уважно слухав всіх вчителів та розумів навіть найскладніший матеріал. Все продовжувалось так до 8 класу, тоді Карло почав прогулювати уроки, курити з друзями електронні сигарети в шкільному туалеті та за школою. Якось Карло прийшов додому, і мама дізналася, що він курить. Тоді Карло почав дуже погано вчитися. Коли він закінчив 9 клас то пішов в військове училище.
4. Нове життя
В 2014 році Карло записався доровольцем до ЗСУ. Він став воїном АТО. Карло приймав участь в операції по звільненню міста Слов*янська Донецької області. Карло був військовослужбовцем до 2023 року через складне поранення. Після того як у Карло загоїлось поранення він почав служити на Харківській військовій частині. Там Карло підвищився до звання Старший Солдат. Він і нині там служить.

nord requiem

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лют 2023
Дописи
104
Реакції
57
Бали
33
P.s Схваліть будь ласка, я розумію, що біографія досить коротка але я дуже старався, щоб придумати моїй біографії крутий сюжет. Я розумію, що ви мабуть не схвалите, але заздалегідь дякую!​

Останнє редагування:

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
[ВІДМОВЛЕНО]

Замало тексту(потрібно мінімум 4000 символів без пропусків)!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі