Розглянуто "РП, чи не РП?" || Для Спец. адміна або Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
91
Реакції
195
Бали
66
Вік
23
Нікнейм адміністратора: -
Особистий нікнейм: Віктор Зерновий [6022]
Суть скарги: Вітаю.

Останнім часом, помічаю дуже цікаву картину від Адміністраторів навколо контейнерів та участі у купівлі/продажі бізнесів, транспорту, речей і т.д.. Згадаючи часи, коли тільки додавалися контейнери, у кожного Керівника Проєкту, який був на посаді, були різні бачення того, чи є Адміністратор - РП персонажем, який приймає участь у РП процесах, як і всі звичайні гравці, або ні. При одному Керівнику - вони могли брати участь у процесах РП, при іншому не могли, потім знову могли, і це коло повторювалося декілька разів (без поняття через які обставини це постійно змінювалося).
То ж у цій скарзі, я хочу дізнатися, як для себе, так і для інших звичайних гравців: Адміністратор - РП персонаж чи ні?

Якщо Адміністратор, все ж, РП персонаж, тоді:
  • Чому, за для участі в РП процесі, а саме: участі в ставці на контах, купівлі/продажі власного майна, Адміністратору, дозволено телепортуватися на локації, де це можливо робити?
  • Чому інші гравці, які приймають участь у такому ж самому РП процесі - мають завчасно сплановувати свій шлях до локацій, враховуючи те, що у гравців є розшуки/статті, блокпости, неадекватні гравці, які вилітають на зустрічну, і ще багато чого.., а Адміністраторам - перейматися за це не треба? (p.s. я нічого не маю проти, якщо адміністратор телепортується у ці локації, за для слідкування за гравцями, які там можуть порушувати, бо так воно і мало б працювати).
  • За unvisible мод я взагалі мовчу - на “Пасхальному” івенті це був взагалі прикол, коли перед тобою, на полі, тучка, яйця крала.

Якщо Адміністратор, все ж, не є РП персонаж, тоді:
  • Чому Адміністратору дозволено приймати участь у РП процесах, в особливості: робити ставки на контейнери та купляти/продавати власне майно?
  • Чому Адміністратор, який йде у відгул, що дозволяє йому стати РП персонажам (працювати у фракції і т.д.) - не отримує покарання за порушення правил сервера, як це отримують, равні йому, по його статусу у відгулі, гравці, від інших адміністраторів? (Юрчишин, привіт).
  • За магазин вже буду мовчати, якщо та валюта, яку адміністратор буде отримувати за для того, щоб обмінювати на плюшки, які є у них в спеціальному магазині, для себе, то ок. Але коли адмін, залутавши Буданова (баганий скін Арестовича на старій карті), ще до анонсу адмінського магазина, вже його продає звичайним гравцям - трішки крінге (знову ж таки, протиріччя тому, що Адміністратор - не є РП персонажем, але при цьому - продає свою власність. Нехай знімається з адмінки та продає все що хоче - претензій буде 0).

Сподіваюсь, що мої питання зрозумілі. Велике прохання, лишити скаргу на розгляд КЕРІВНИКА або Спец. Адміністратора. Відповідь ГА та ЗГА мені НЕ ЦІКАВА, знаючи їх бачення РП процесу, де я не маю право захищати свою особисту власність, коли маю на це фізичну можливість, навики, бронежилет, зброю і т.д.

З урахуванням того, що на ігрового помічника, який має допомагати та виявляти порушників сервера - ставлять людину, яку, ті самі помічники та адміністрація, відкидувала, що на старій та новій карті, за ненормальний оск. людей, порушень правил сервера і т.д. - то не здивуюсь і відповіді на цю скаргу. На обґрунтовану та логічну відповідь, я не сподіваюсь, але надія є. (не хочу всіх в одно корито відносити через це, але вже як є, накопилось).
(p.s. 65948 - привіт, расист (докази є. Треба буде, надам). Цікаво, що ти написав/відповів у формі подачі заявки на ігрового помічника, в пункті “Адекватність/психічна стійкість у стресових ситуаціях”. Якщо подібного пункту не було - тоді розумію, чому тебе взяли на помічника).

Під кінець, все ж, продублюю основне питання:
Адміністратор - РП персонаж чи ні?

Завчасно дякую за обгрунтовану відповідь.

Дата походження: 27.06.24

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Обговорили з Керівником цю ситуацію. З адміністраторами була проведена бесіда. До усіх адміністраторів донесли детальніше інформацію, як себе поводити на таких "заходах".
Адміністратор - НЕ РП (НонРП) - людина.

Але, адміністратор має право мати: автомобіль, скіни, аксесуари та інше.
Але, не має право мати: квартири, котеджі, будинки, бізнеси.

Брати участь на таких "заходах" як "Контейнери", адміністратор має право. Але не має права туди телепортуватися, та телепортуватися між сами контейнерами, та будь кого телепортувати туди.

З приводу Вашого запитання "Чому Адміністратор, який йде у відгул, що дозволяє йому стати РП персонажам (працювати у фракції і т.д.) - не отримує покарання за порушення правил сервера, як це отримують, равні йому, по його статусу у відгулі, гравці, від інших адміністраторів? (Юрчишин, привіт)." -- Очікую від Вас докази в особисті повідомлення, або на форумі, або в діскорді, або телеграмі - @volkovws

Також, з приводу Ваших слів "(p.s. 65948 - привіт, расист (докази є. Треба буде, надам). Цікаво, що ти написав/відповів у формі подачі заявки на ігрового помічника, в пункті “Адекватність/психічна стійкість у стресових ситуаціях”. Якщо подібного пункту не було - тоді розумію, чому тебе взяли на помічника)." -- Очікую від Вас докази в особисті, або на форумі, або в діскорді, або телеграмі - @volkovws

Дякую за звернення! Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі