Макс Ретург
Гість
- Нікнейм гравця: Радомир Вентерович ( форумний нік нейм Timur Bielousov )
- Особистий нікнейм: Макс Ретург
- Суть скарги: Шановна адміністраця, прошу обмежити доступ даної особи до проекту, через систематичні порушення правил проекту.
Злив фракції, дана особа, після того як її звільняють, повторно реєструється на проекті, проходе квест і появляється в ЗСУ, після чого починає порушувати правила ( роблячи DM), провокуючи інших гравців на порушення, записує відео і подає скарги на гравців які порушили. Вини з гравців які порушили я не знімаю, але саме дана особа займається тим що доводить їх до порушень. Доказами є його власні скарги. В даній скаргі ( Скарга ) я вже приводив аргументи про зловживання порушеннями і адміністратор видав покарання, та враховуючи, що сьогодні дана особа знову подала скаргу ( Четверта скарга від особи )в якій чітко видно знову провокації від нього самого прошу покарати його максимальним покаранням.
Також, прошу врахувати, що у даного гравця як мінімум є 4 аккаунти, а саме Іван Видра / 6816426, Радомир Вентерович / 6818604 ( нік нейми і айді взяті з скарг особи.) Станіслав Києвський ( Скарга на звільнення 1 ), Максим Видра ( Скарга на звільнення 2 ). Гадаю кількість аккаунтів ви перевірите самі.
Я не зливаю дану особу, просто будучи на певних посадах в грі і знаючи як важко гравців привчити до правил і адекватності, особа Радомир Вентерович ( форумний нік нейм Timur Bielousov ) руйнує всі ці старання своїми провокаціями. - Докази (скріншот/відео):
Перша скарга від особи
Друга скарга від особи
Третя скарга від особи.
Четверта скарга від особи
- Дата порушення: 19.08.2023