Схвалено Радомир Вентерович / Злив фракції, провокація на DM, порушення правил мультиаккаунтів

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм гравця: Радомир Вентерович ( форумний нік нейм Timur Bielousov )
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретург
  3. Суть скарги: Шановна адміністраця, прошу обмежити доступ даної особи до проекту, через систематичні порушення правил проекту.
    Злив фракції, дана особа, після того як її звільняють, повторно реєструється на проекті, проходе квест і появляється в ЗСУ, після чого починає порушувати правила ( роблячи DM), провокуючи інших гравців на порушення, записує відео і подає скарги на гравців які порушили. Вини з гравців які порушили я не знімаю, але саме дана особа займається тим що доводить їх до порушень. Доказами є його власні скарги. В даній скаргі ( Скарга ) я вже приводив аргументи про зловживання порушеннями і адміністратор видав покарання, та враховуючи, що сьогодні дана особа знову подала скаргу ( Четверта скарга від особи )в якій чітко видно знову провокації від нього самого прошу покарати його максимальним покаранням.
    Також, прошу врахувати, що у даного гравця як мінімум є 4 аккаунти, а саме Іван Видра / 6816426, Радомир Вентерович / 6818604 ( нік нейми і айді взяті з скарг особи.) Станіслав Києвський ( Скарга на звільнення 1 ), Максим Видра ( Скарга на звільнення 2 ). Гадаю кількість аккаунтів ви перевірите самі.
    Я не зливаю дану особу, просто будучи на певних посадах в грі і знаючи як важко гравців привчити до правил і адекватності, особа Радомир Вентерович ( форумний нік нейм Timur Bielousov ) руйнує всі ці старання своїми провокаціями.
  4. Докази (скріншот/відео):
    Перша скарга від особи
    Друга скарга від особи
    Третя скарга від особи.
    Четверта скарга від особи

5. Дата порушення: 19.08.2023

Timur Bielousov

Новий гравець
Реєстрування
2 Лип 2023
Дописи
64
Реакції
1
Бали
8
Я більше не співробітник фракції та заблокований на 6000 днів за образу проекту, ало.
P.S. Я все одно створю новий акаунт, пройду за годину квести і буду зливати фракцію)

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, гравця буде заблоковано назавжди.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі