Важливо Рапорт на переведення до ДКВС

Назар Репецький

Генерал ДКВС | Подільский край 06
Лідер
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
51
Реакції
26
Бали
63
Адреса
[email protected]
Форма подачі рапорту:

1759405803633.png

Генералу ДКВС
Назару Репецькому
Від [П.І.Б]
РАПОРТ
Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з (організація, з якої переводитесь) до лав ДКВС. Мене звати (Ваше ім'я та прізвище), мені (кількість років) років. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: (поясніть причину бажання переведення).
Зобов'язуюсь сумлінно виконувати свої службові обов'язки та працювати на користь народу України.

До своєї заяви прикріпляю копії наступних документів:
Паспорт громадянина України:
Трудова книга:
Медична книга:
Посвідчення:
Дозвіл від керівництво:

Підпис:
Дата:

1759405803633.png

Реєстрування
28 Кві 2026
Дописи
9
Реакції
13
Бали
8
РАПОРТ
Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з МОЗ до лав ДКВС. Мене звати Артем Гладиш, мені 21 років. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: хочу себе спробувати тут .Зобов'язуюсь сумлінно виконувати свої службові обов'язки та працювати на користь народу України.

Трудова книга:
Медична книга:
Посвідчення:

Пакет документів

Дозвіл від керівництво:https://postimg.cc/TpQWF98s

Михайло Левченко.

З-L ДКВС | Подільський Край
Реєстрування
29 Чер 2025
Дописи
113
Реакції
92
Бали
33
РАПОРТ
Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з МОЗ до лав ДКВС. Мене звати Артем Гладиш, мені 21 років. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: хочу себе спробувати тут .Зобов'язуюсь сумлінно виконувати свої службові обов'язки та працювати на користь народу України.

Трудова книга:
Медична книга:
Посвідчення:

Пакет документів

Дозвіл від керівництво:https://postimg.cc/TpQWF98s
Схвалено

Реєстрування
19 Тра 2024
Дописи
57
Реакції
20
Бали
23
Генералу ДКВС
Назару Репецькому
Від [Константинова Дмитра Григоровича]
РАПОРТ

Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з ЗСУ до лав ДКВС. Мене звати Діма Константинов мені 26 років. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: дуже любль ДКВС з 03 серверу завдяки теплим моментам з того часу.
Зобов'язуюсь сумлінно виконувати свої службові обов'язки та працювати на користь народу України.

Паспорт громадянина України: Трудова книга: Медична книга: Посвідчення: Дозвіл від керівництво:

Михайло Левченко.

Реєстрування
29 Чер 2025
Дописи
113
Реакції
92
Бали
33
Генералу ДКВС
Назару Репецькому
Від [Константинова Дмитра Григоровича]
РАПОРТ

Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з ЗСУ до лав ДКВС. Мене звати Діма Константинов мені 26 років. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: дуже любль ДКВС з 03 серверу завдяки теплим моментам з того часу.

Паспорт громадянина України: Трудова книга: Медична книга: Посвідчення: Дозвіл від керівництво:
Схвалено

Матвій Шершньов

Новий гравець
Реєстрування
11 Чер 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
Форма подачі рапорту:

Переглянути вкладення 411673

Генералу ДКВС
Назару Репецькому
Від Шершньова Матвія Анатолійовича
РАПОРТ
Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з ЗСУ до лав ДКВС. Мене звати Шершньов Матвій Анатолійович мені 26 років. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: хочу допомагати ДКВС та віддати свою честь та мужність лавам ДКВС.

Переглянути вкладення 411673

Сергій Отаманов

Новий гравець
Реєстрування
22 Тра 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
3
Генералу ДКВС
Назару Репецькому
Від Сергія Отаманова Валерійович
РАПОРТ

Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з ЗСУ до лав ДКВС. Мене звати Сергій Отаманов , мені 15 років. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: Знаю колектив.

Трудова книга:
Медична книга:
Посвідчення

Пакет документів

Дозвіл від керівництво: https://files.fm/u/vnbkgzhp5c

Михайло Левченко.

Реєстрування
29 Чер 2025
Дописи
113
Реакції
92
Бали
33
Генералу ДКВС
Назару Репецькому
Від Сергія Отаманова Валерійович
РАПОРТ

Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з ЗСУ до лав ДКВС. Мене звати Сергій Отаманов , мені 15 років. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: Знаю колектив.

Трудова книга:
Медична книга:
Посвідчення

Пакет документів

Дозвіл від керівництво: https://files.fm/u/vnbkgzhp5c
Схвалено

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі