Розглянуто Расизм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108
  1. Нікнейм гравця: Пашутка Ткаченко
  2. Особистий нікнейм: Ерік Мосісса
  3. Суть скарги:

Під час мого перебування у ДКВС я спокійно сидів та нікого не чіпав. У цей момент до мене підійшов гравець та без причини сказав у мою сторону фразу: " Уйди **************************** ". Ці слова є проявом расизму та порушенням правил Ukraine GTA, а саме пункту 5.19, який забороняє прояви нацизму, расизму та ненависті на основі расової або національної приналежності гравця. Враховуючи це, прошу адміністрацію розглянути ситуацію та застосувати відповідне покарання до гравця згідно з правилами проєкту.

5.19. Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Перманентний бан

Я не можу стверджувати зі 100% впевненістю, чи це було сказано про гру чи про реальне життя. У реальному житті я також маю темний відтінок шкіри, як і мій персонаж у грі.
  4. Докази (скріншот/відео): Доказ
  5. Дата порушення: 17.12.2024

Останнє редагування:

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,057
Бали
253
Вітаю.
Гравец
ь #82281 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.19. Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Перманентний бан

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі