Ерік Мосісса ♡
✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
- Реєстрування
- 21 Січ 2024
- Дописи
- 186
- Реакції
- 347
- Бали
- 108
- Нікнейм гравця: Пашутка Ткаченко
- Особистий нікнейм: Ерік Мосісса
- Суть скарги:
Під час мого перебування у ДКВС я спокійно сидів та нікого не чіпав. У цей момент до мене підійшов гравець та без причини сказав у мою сторону фразу: " Уйди **************************** ". Ці слова є проявом расизму та порушенням правил Ukraine GTA, а саме пункту 5.19, який забороняє прояви нацизму, расизму та ненависті на основі расової або національної приналежності гравця. Враховуючи це, прошу адміністрацію розглянути ситуацію та застосувати відповідне покарання до гравця згідно з правилами проєкту.
5.19. Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Перманентний бан
Я не можу стверджувати зі 100% впевненістю, чи це було сказано про гру чи про реальне життя. У реальному житті я також маю темний відтінок шкіри, як і мій персонаж у грі. - Докази (скріншот/відео): Доказ
- Дата порушення: 17.12.2024
Останнє редагування: