Олександр Дюрант
04|Північна Україна|
- Реєстрування
- 14 Сер 2023
- Дописи
- 14
- Реакції
- 15
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
- Особистий нікнейм: Саня Скапа
- Суть скарги:
- Шановна адміністрація гри,
Звертаюся до вас зі сподіванням на розблокування мого облікового запису. Я презентую вам свою ситуацію з глибоким шануванням і сподіванням на справедливість.
З великою розчарованістю та незгодою я дізнався, що мій обліковий запис був заблокований. Я абсолютно впевнений, що мої дії не порушували правил гри, а отримане покарання не відповідає моїм діям.
Я є активним та відданим гравцем, досягнувши рівня 21 і володіючи престижним автомобілем Bugatti Chiron. Я інвестував багато часу та зусиль у розвиток свого персонажа та досягнення цікавих результатів. Мої ігрові активності та моє ставлення до спільноти завжди були позитивними та поважними.
Прошу вас ретельно розглянути моє звернення та провести додаткове розслідування мого облікового запису та його дій. Я готовий надати будь-які необхідні докази, такі як знімки екрану, відеозаписи та логи, щоб підтвердити свою невинуватість у порушенні правил гри.
Я щиро сподіваюся на ваше розуміння та справедливе рішення щодо моєго звернення. Моє прохання полягає в розблокуванні мого облікового запису та відновленні моїх ігрових прав, щоб я міг продовжити свої пригоди та вкладати зусилля у подальший розвиток свого персонажа.
Дякую вам за витрачений час на розгляд моєї ситуації. Я сподіваюся на вашу благосклонність та справедливе рішення. З нетерпінням чекаю позитивного результату даного звернення.
З повагою,
[Саня Скапа] - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 30.09.23
Останнє редагування: