Зачинено Рафаель Тоширо - Бездіяльність, Жекіч Миколаївський - Незнання правил проекту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо, Жекіч Миколаївський
  2. Особистий нікнейм: Владислав Станкевич
  3. Суть скарги:
  4. 05.06.2024 приблизно о 15:30 було замічено в каналі "Обзвон №1" Проведення обзвону на посаду Президента особи на ім'я Данило Новак. Під час проходження його обзвону, в цьому каналі були присутні Ігрові Помічники, складається таке запитання : Яким чином Ігрові Помічники у яких в зобов'язанні входить тільки відповідати на репорти та допомагати гравцям, були присутні на обзвоні на посаду Президента. Під час цього обзвону був присутній Заступник Головного Адміністратора - Жекіч Миколаївський, та він як я розумію допустив Ігрових Помічників на обзвон на посаду Президента, наскільки мені відомо за регламентом проведення обзвонів , на посаду лідера будь якої фракції повинні присутні - Слідкуючий ( за можливістю), - ГС або Згс держ, але ніяким чином не особи які займають посаду Ігрового Помічника. Та самі ці Ігрові Помічника мали особливу зацікавленісті у цій доверній особи, так як він є їх особистим кандидатом.
    Друге зауваження походить в тому що спочатку були відкриті заявки на посаду Президента, після чого їх було вдало видалено. Причину було повідомлено наступне - по довірці. Переглянувши посаду цієї довіреної особи , вдалось встановити що її ранг складає в організації ВРУ - 7. Хоча в правилах проекту, в розділі "Правила лідерів державних організацій." чітко вказано, що особой яку можуть передати лідерку за довірою - може бути лише заступник цієї фракції, який відстояв термін - тиждень на посаді заступника. Довірена особа, яку схвалила наша Головна Адміністрація - мала станом на проходження його обзвону (05.06.2024) - 7 ранг. Виникає уявлення що Заступник Головного Адміністратора зовсім не знає правил лідерів державних організацій.
    Третє зауваження - Мінімальний рівень на посаду лідера складає - 15. Про виключення ніяких зауважень в загальних правилах немає. Тому яким чином було допущено на довірену "лідерку" особу яка не перебувала на посаді заступника, та мала 9 ігровий рівень.
    Рафаель Тоширо - особой на ім'я Данило Новак було надруковане повідомлення в адрес особи на ім'я Роман Акулезов, на що реакція нашого Головного Адміністратора була - смайликом посмішки. Це дуже просто врахувати як за бездіяльність. Він ухиляється від дій, які він може здійснити в силу своїх зобов'язань. А в нього в спілкуванні нецензурна лайка в адрес Романа Акулезова, а він бездіяльно посміхається з цього, із-за того що Роман Акулезов дуже тонко намекнув йому про його штрафні санкції. Який приклад подає Головний Адміністратор в офіційному каналі діскорду 03 серверу? В нього ображають особу, яку він і сам не проти б ображити, та ігнорує це своїм бездіянням, хоча він може двома сполученнями тиков миші видалити це негативне повідомлення.
    Четверте зауваження складається в тому що яким чином колишній президент на ім'я Дмитро Ігнатенко за менше ніж добу, виділив на фінансування своєї фракції Верховної Ради України 12 мільйонів гривень? Коли в правилах звітність видачі коштів з казни чітко вказано, що на одну фракцію не зважаючи кто фінансується, підрозділ лідер т.п.д... Фінансування будь якої державної установи проходить один раз в 3 дні, та не більше ніж 5.000.000, коли Президент Дмитро Ігнатенко менше ніж за добу виділив на фінансування своєї фракції 12.000.000, та йому за таке грубе порушення правил видачі коштів з казни було зовсім нічого. А увесь термін ми скиглимо що у нас немає коштів в казні,та знімаємо з казни за декілька годин 12.000.000, з причин "фінансування" - 5 мільйонів, за написання законопроектів - 5 мільйонів, хоча неможливо не зауважити що з усіх написаних законопроектів, було прийнято лише поправки до конституції, коли спочатку травня від колишнього Генерального Прокурора не було прийнято чи роздивлено. Та міністерство Охорони Здоров'я - 1 мільйон, та своєму Прем'єр Міністру - 1 мільйон. Цікавий інцидент, який був повністю проігноровані Головною Адміністрацією та ЗГС держ - Максимом Герасом, який на факт порушення правил було лише єдиним головним слідуючим.
    Хочу взяти на зауваження ще один інцидент, коли Головний Адміністратор самостійно заборонив заступникам проходити обзвон на посаду Лідера. Та знімав лідера СБУ м.Дніпро Дмитра Амонова, з тією причиной що він не відстояв 7 днів на посаді заступника, та пройшов на лідера.
    Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *Проходження обзвону на посаду президента особой Данило Новак* , *Посилання на правила лідерів державних організацій на ознайомлення нашій Головній Адміністрації*, *Посилання на бездіяльність Головного Адміністратора* , *Посилання на відповідь ГС держ про причину закриття заявок на посаду президента* , * Посилання на інформацію 7 рангу кандидата по довірці на посаду Президента * , * Посилання на інформацію яка спростововує докази що кандидат за передачу лідеркой за довіренністю має 9 рівень * При цьому всьому не маючи ніякого досвіду на посаді заступника лідера, та тим паче лідера. , * Посилання на правило звітності видачі коштів з казни, яке чітко вказує про те що одна фракція - 5 мільйонів за 3 дні, незважаючи на те які руки беруть ці кошти * , *Посилання на те як Президент Дмитро Ігнатенко змітає всі кошти з казни менше ніж за добу *
    Дата походження: 06.06.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.​
Згідно правил звітності видачі коштів з казни прописано, що «Максимальна сума видачі в одні руки(на фракцію) не більше 5 000 000 грн.Раз в три дні», але хочу зауважити, що гілки влади хоч і відносяться до фракції ВРУ, але згідно Конституції (по РП) вони є окремими гілками влади, а отже не відносяться напряму до Верховної Ради України. (нагадаю: існує 3 гілки влади – законодавча, виконавча, судова). Згідно Закону "Про фінансування органів державної влади" Розділ II Стаття 6 пункт 3 каже про те, що «Фінансування конкретної установи допускається лише з інтервалом не менше 3 (трьох) календарних днів.».
Пояснюю: Було профінансовано окремі установи, а саме: ВРУ (фінансування особового складу за гарну роботу протягом місяця), НПУ Д (схвалена заявка) , МР Д (схвалена заявка), Верховний суд (схвалена заявка), МОЗ (схвалена заявка), Прем'єр-Міністр (схвалена заявка (фінансування саме міністрів за гарну роботу)), і стосовно зняття коштів за написання законопроєктів – через те, що існує форма подачі звітності зняття коштів, людина не могла вказати будь-яку фракцію, тому що приймали участь в написанні законопроєктів не тільки працівники ВРУ, а й адвокати та громадяни, яким не байдуже на життя нашої країни, отже було прийнято рішення написати в форму подачі саме ВРУ. (Стосовно написання законопроєкту «Про внесення змін до Конституції України» можу сказати, що це дуже кропітка робота, адже треба багато вивчати, читати, аналізувати.).
Також хочу додати, що згідно схвалення запитів та написання звітності, гравець повинен був взяти з казни 14.749.999 гривень, але розуміючи усі проблеми країни, а саме економічні, він взяв з казни лише 11.000.000 гривень. Інші 3.749.999 гривень він надав зі своїх особистих коштів.
Питання стосовно ІП. Вони були присутні на обзвоні лише як слухачі, та не приймали жодної участі в процессі.
З питання заявки на лідера, було уточнено деяку інфорамцію, та людину було заблоковано за порушення правил та знято зі всіх посад.
На рахунок діскорду, і мого умовного смайлу ( посмішки ) якщо публікація без жодних тегів подібних смайлів це порушення то я навіть не знаю як бути далі в таких ситуаціях, стосовно образи гравця, був ( тег ) модератора діскорду, для відповідних реакцій, що являється його основним обов'язком.
Сподіваюсь я відповів на ваше звернення, та надалі у вас не виникати подібних питаннь.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі