Розглянуто Рафаель Тоширо, Валерія Тимошик / Клевета, Злив лідера, Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Люсьєн Грівз

sapiens dominabitur astris.
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо, Валерія Тимошик
2. Особистий нікнейм: Люсьєн Грівз
3. Суть скарги: Клевета, Злив лідера, Блат

Хочу почати здалеку: на 03 сервері я вже давно (більше року), займав лідерські посади різних фракцій при різному керівництві 03 серверу, при Рафаелі Тоширо також займав посаду ГС Неоф, за той час поки даний адміністратор перебував на посаді ГА я багато разів особисто бачив як він блатить, проте з надією на те, що він зможе покращити наш сервер не писав на нього скарги. Він прийшов до нас з 04 серверу, раніше він блатив людей на посади адміністраторів але зараз, я так розумію, він цим не обмежується та блатить людей на посади лідерів, перед цим знімаючи діючого лідера по абсурдній причині.

09.07.2024 о 23:47 я дізнався, що мене зняли з посади Лідера ВРУ (повидаляли з телеграм-груп, нічого не пояснюючи). Причина зняття:
Screenshot 2024-07-10 003542.png

1720564418549.jpeg

Валерія Тимошик та пан ГА Рафаель Тоширо вважають що я:
- Проявляв неналежний актив
- Присвоював кошти з казни
Але давайте дізнаємось, чи це так? 🤔

1) Неналежний актив

1.1)
Як доказ мого неналежного активу адміністрація приводить таблицю активу лідерів:
1720561433119.png

Ого! Який малий онлайн, але чи правда те, що написано в таблиці?
Давайте візьмемо для прикладу один лише стовпчик за 06.07.2024 (Субота). Адміністрація вказала 02:00:00, хоча в цей день мною було відіграно 04:14:00
Докази (86 скріншотів за цей день, на кожному видно дату та час): https://ibb.co/album/GQs9vd

Такі маніпуляції адміністрація провела спеціально, щоб хоч якось виправдати моє зняття з посади лідера, тому що друга причина більш абсурдна.

1.2) Валерія Тимошик, займаючи посаду Слідкуючої ВРУ яка перед моїм призначеням займала посаду З-L ВРУ неодноразово наголошувала на тому, що я нічого не роблю як Президент, і коли вона була зам.лідером ВРУ то фракція дуже активно працювала, проте:

я, за 2 тижні на посаді L ВРУ написав 3 законопроєкти + 1 кодекс
вони, за 1 місяць на посаді L ВРУ та З-L ВРУ написали 2 законопроєкти (при чому збирати депутатський парламент для їх розгляду довелось мені, хоча вони знімали для чогось гроші на премії депутатам - 1кк, за написання законопроєктів - 5кк, не довівши діло до кінця, тобто законопроєкти до розгляду. Проте пан Рафаель цього, мабуть, не помічав)

я за 2 тижні на посаді L ВРУ розглянув та розгорнуто відповів на 4 петиції (1/2/3/4)
вони за 1 місяць на посаді L ВРУ та З-L ВРУ розглянули 1 петицію, і те з короткою відповіддю в ролі "Грошей нема"

2) Присвоєння коштів з казни

Зняття мене по причині "Присвоєння коштів з казни" - основне, чому було подано цю скаргу. Знімати мене по такій причині це прямий прояв неповаги та клевети від адміністрації 03 серверу. На сервері я завжди притримувався принципу "Проти корупції" та робив все можливе для того щоб гроші йшли до гравців держ.організацій, лідерів фракцій, та казни 03 серверу. Приклади:

2.1) Новий Кримінальний кодекс України, який ми з паном Романом Акулезовим писали протягом приблизно 6-ти годин з метою підняття казни шляхом зміни системи покарань за кримінальні злочини та Указ №4 (Конкурс), який передбачав що лідери фракцій зможуть отримувати кошти за підняття рівня РП на сервері.

2.2) Звітність видачі коштів з казни: подивившись історію знятих мною коштів з казни стає зрозуміло що я жодного разу не брав кошти на фінансування своєї фракції, хоча користуючись правилами міг. Я знімав кошти тільки для фінансування інших фракцій, для фінансування депутатів парламенту (тобто Лідерів інших фракцій) та єдиний раз коли частина грошей мала бути виплачена мені це за написання законопроєктів, а саме: по 500к за законопроєкт, в сумі 2кк.
(Валерія Тимошик на посаді З-L ВРУ та її на той час лідер та друг також знімали кошти за написання законопроєктів, але набагато більше, при тому що написали всього 2 законопроєкти)

2.3) "Присвоєнням коштів з казни" як мені пояснила Валерія Тимошик, вони вважають те, що 09.07.24 я зняв з казни 5.1кк на виплати членам парламенту та за написання законопроєктів та не встиг роздати відповідним особам ці гроші в той день, коли зняв. Питання в тому, як, на думку Валерії, це можливо?
Після зняття грошей з казни я відразу надіслав виплати тим членам парламенту, які були на той момент у грі, а саме: Роман Акулезов, Дмитро Амонов, Іван Дефо.
Та заніс інформацію про це в таблицю, яку я особисто вів спеціально для того щоб виплачувати гроші та випадково не залишити частину собі. Як ми всі знаємо, коли людина в оффлайні - скинути їй гроші на картку неможливо, тому, заходячи до гри я кожен раз прописував /leaders щоб зрозуміти чи можу скинути гроші комусь, хто ще їх не отримав. Іноді для виплати депутату коштів необхідно було чекати не один день, через різні обставини.

3) Блат від ГА

Як вишенку на торті, хотів би додати цікавий факт який стосується Рафаеля Тоширо та, як завжди, перетягнення людей з 04 серверу.
Ми всі чудово знаємо як важко в наші дні ГС/ЗГС Держ дається знайти кандидата на L ВРУ, заявки на цю посаду завжди довго висять в очікуванні на хоча б одного кандидата, не кажучи вже про двох, щоб провести дебати. Також ми чудово знаємо як Рафаель Тоширо любить призначати на посади своїх знайомих з 04 серверу (Жекіч Миколаївський, Тіма Кизима, Назар Герас, Максим Герас, Кіра Тейлор, Станіслав Острозький. Після мого зняття Валерія Тимошик написала, що "Їм зараз потрібен активний лідер", тому мені стало цікаво, де ж вони його так швидко знайдуть.

Виявилось, що вони знайшли його, наскільки я розумію, ще до мого зняття, а саме - друг Рафаеля Тоширо з 04 серверу, @Павло Макиха

Хронологія: о 22:04 Павло Макиха, гравець 04 серверу, чомусь вирішує знятись з лідерки на 04 сервері та створити політичну партію на нашому, 03 сервері.
о 23:47, через півтори години, мене знімають з лідерки по надуманим причинам, оклеветавши та підробивши докази на користь мого зняття (малий онлайн в таблиці, зняття коштів з казни)

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все в скарзі
5. Дата походження: 10.07.24

Вкладення

• 1720567060994.png
    1720567060994.png
    307.6 Кб · Перегляди: 210

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Протягом тижня вам було неодноразово зроблено попередження про актив на даній посаді, які ви нажаль ігнорували, ви самі прекрасно маєте розуміти як необхідний актив на даній посаді, те що ви говорите ( тяжно знайти лідера на дану посаду, довго висять заявки) не дає можливості лідеру, знімати кошти з казни і видавати не зрозумілі премії учасникам деяких фракцій.
Хочу наголосити жодне правило не забороняє гравцям переходити з інших серверів та проявляти актив на посадах, стосовно адміністрації, кожен керівник або ж лідер має повне право набирати собі команду, для комфортної роботи в першу чергу, та людей котрим він довіряє, не бачу ніяких порушеннь в даній ситуації.
На рахунок блату, хотілось би щоб ви надали хоч якісь докази, бо я вважаю це відвертим наклепом, в ситуації котра вирішується не зовсім на вашу користь, говорити відразу про не зрозумілий блат.
Заяинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі