Відмовлено Рафаель Тоширо// Не вірно видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Вівсянка

Активний
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
83
Реакції
11
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Ігор Вівсянка
  3. Суть скарги: людина на модераторі клану HarrisonFamQ порушила правила серверу а саме багоюз - відкривання вогня сидячи в автомобілі по ній не проходить урон тим самим має перевагу над іншими--- -- їм дали догану і чомусь зняли не давши нам причину хочу зрозуміти чому їм зналя догану--- на тайм коді 01:35 видно як по мені стріляла вона та богоюзала + якшо не видно пулі в мене той момент лагало та з іншої сторони стріляв Женя тому не показувало шо стріляла Дарі прошу видати покарання у вигляді ----- догани клану ----
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 01.10.23

Останнє редагування:

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Я особисто переглядав відео-доказ з порушенням гравця, і передав до ГС/ЗГС неоф, необхідність у знятті догани, та покарання гравцю, так як на відео не має порушення "багоюз". Багоюзом вважаєтся, якби гравець стріляв через дах автомобіля, тоді урон не проходе зовсім. А на відео яке надали Ви, гравець стріляв правильно, урон проходив зменшений так як, гравець знаходится у авто, і навіть виходячи з норм та правил РП, через "метал", він буде отримувати менше пошкоджень ніж Ви. Порушень з боку адміністратора не виявив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі