Відмовлено Рафаель Тоширо / перевищення повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Опанасенко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
464
Реакції
135
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Влад Опанасенко
  3. Суть скарги: ГА покликав мене у дискорд, з приводу особистої розмови. Почалась вона з погроз, Тоширо: "Може ти хочеш мені щось розказати? Тому що, якщо буду розповідати я, то у нас більше не вийде співпраці". Таким чином, Головний адміністратор, спровокував мою необачливість та вимагав з мене увімкнути демонстрацію без запитання "Чи готовий ти увімкнути демонстрацію для проходження перевірки особистих листувань?". Як зрозуміло, я мав бажання залишаться на посаді ГС Держ, тому без заперечень увімкнув демонстрацію. Особистого бажання показувати особисті листування, я не мав, але під тиском Головного адміністратора, я це зробив. Пізніше, отримавши юридичну консультацію, мені пояснили що в мій бік було порушено кримінальним проступком ст. 163 ККУ Порушення таємниці листування. Відповідно до Конституції України, мене повідомили, що я маю право, на таємницю листування, телефонних розмов та т. п. д. Порушення вказаної таємниці у цій скарзі, полягає у незаконному ознайомлення з повідомленнями. Листування - це на сам перед, приватна кореспонденція. Злочином до відповідної статті, можна вважаю закінчення моменту фактичного ознайомлення із змістом приватної кореспонденції. Суб'єктивна сторона злочину характеризується прямим умислом, тобто Рафаель Тоширо усвідомлював, що він незаконно ознайомлюється із моїм особистим листуванням. Він не є службовою особою, яка має право, винятком з цього закону, на ознайомлення з приватною кореспонденцією осіб. Тому, прошу переглянути Керівника або Спец. адміна відповідні докази, які повинні триматися у Рафаеля Тоширо, та зрозуміти, що Головний адміністратор, нахабно ставиться до законодавства України, та до гравців проєкту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): у Головного адміністратора, є відповідні докази, так як для зняття та занесення до ЧС, повинні бути вагомі докази.
  5. Дата походження: 03.06.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю шановний гравець.
Якщо слова ( Можливо тобі є що мені розповісти ) вжаються погрозами то я навіть не знаю як можна надалі спілкуватись, на рахунок ваших слів з необачності і так далі, впевнено сккажу, при вашому бажанні не показати нічого ми б нічого не дізнались, а все і надалі залишилось в таємниці, а саме ваше спілкування перебуваючи на достатньо серйозній посаді на той час, а саме ГС Держ, з людьми котрі показали проекту хто вони є насправді.
Вам було поставлене одне питання ( ви готові показати декілька чатів, бо є підозра ) просто так ніхто нічого і ніколи не перевіряє, це відбувається коли є підстави, нащо ви дали без вагань згоду, наголошую, що без вашої згоди ніхто б нічого не побачив.
Також було б чудово спочатку ознайомитись зі ст. 163 ККУ де чітко сказано ( саме про розголошення інформації ) яку я ніяк ніде не розголошував.
Незаконно б я ознайомлювався, якби зробив це без вашої згоди, але згода була, взагалі без заперечень з вашого боку.
Ви б і надалі могли займати високі посади на проекті, але нажаль ви порушили не одне правило, та отримали відповідні покарання за свої дії, тому було прийнято рішення вас зняти з посади, для уникнення подальшого витікання інформації, яка надається адміністрації для покращення комфортних умов саме серед адміністрації.
Зі свого боку навіть натяку на порушення не бачу.
Скаргу передано не буде.
Відмова!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі