Вітаю шановний гравець.
Якщо слова ( Можливо тобі є що мені розповісти ) вжаються погрозами то я навіть не знаю як можна надалі спілкуватись, на рахунок ваших слів з необачності і так далі, впевнено сккажу, при вашому бажанні не показати нічого ми б нічого не дізнались, а все і надалі залишилось в таємниці, а саме ваше спілкування перебуваючи на достатньо серйозній посаді на той час, а саме ГС Держ, з людьми котрі показали проекту хто вони є насправді.
Вам було поставлене одне питання ( ви готові показати декілька чатів, бо є підозра ) просто так ніхто нічого і ніколи не перевіряє, це відбувається коли є підстави, нащо ви дали без вагань згоду, наголошую, що без вашої згоди ніхто б нічого не побачив.
Також було б чудово спочатку ознайомитись зі ст. 163 ККУ де чітко сказано ( саме про розголошення інформації ) яку я ніяк ніде не розголошував.
Незаконно б я ознайомлювався, якби зробив це без вашої згоди, але згода була, взагалі без заперечень з вашого боку.
Ви б і надалі могли займати високі посади на проекті, але нажаль ви порушили не одне правило, та отримали відповідні покарання за свої дії, тому було прийнято рішення вас зняти з посади, для уникнення подальшого витікання інформації, яка надається адміністрації для покращення комфортних умов саме серед адміністрації.
Зі свого боку навіть натяку на порушення не бачу.
Скаргу передано не буде.
Відмова!