Зачинено Рафаель Тоширо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pysiryok

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
59
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Олег Максимів
  3. Суть скарги: Пред'явіть будь ласка ваші докази цих трьох вбивств окрім першого, які в вас є докази??? мені вже аж дуже-дуже цікаво на них подивитися, киньте чат логи якщо ви по ним щось там знайшли, фрапс, щось де ви на це подивились, а я вас напишу коли було перше , а коли друге, перше вбивство було не в зз десь о 10:06:40-45, друге ви вже бачили завдяки фрапсу, а вот третье вбивство це вже якась загадка, а тим паче що по вашему повідомленні що , перше це було на фрапсі, друге було після того як він вийшов з лікарні, а третьє вже десь через хвилину +/-, я просто хочу подивиться на ці вбивства хочаб якось, аж самому дуже цікаво, ну прям дуууууууууууууууууууже, і не треба мені ніякі попередження, я просто хочу щоб ви привели докази своїх слів, або вам слабо , або тяжко??????? Ви маєте предостовляти доказательства, а тим паче якщо ви ну уж так дуже сильно про це стверджуєте , докажіть будь ласка, або ви тільки на словах можете??? Якщо треба можемо в діскорд піти щоб ви доказали свою правоту, і якщо ви будете прави, а вибачусь і буду нести своє покарання на сервері, Дякую за вашу столь таку увагу
    "Перше відео де ви вбиваєте людину в ЗЗ.Та відразу ж біжите в МОЗ, щоб зустріти його ще раз
    Друге відео де чути образу від гравця ( за що він поніс покарання ) і ви його знову вбиваєте в ЗЗ де пройшло +- 2хв.
    Третє вбивство в проміжку також +- 1 хв. також цієї людини."
    Уж дуже довга у нас розмова, хочу вже закінчити її і щоб ви доказали свої слова на справі, а не так, щось придумали і ми з'їмо , дуже прошу докажіть на справі

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):*клік*
  5. Дата походження:14.07.24

Pysiryok

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
59
Бали
21
Можете закривати скаргу

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Проблему обговорили та вирішили з вами в діскорді.
Гарного настрою, не порушуйте.
Зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі