Відмовлено Рафаєль Тоширо \\ Відмова в оскаржені \\ Для Спец.Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсеній Кизима

Поважний гравець
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
148
Реакції
233
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Рафаєль Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Арсеній Алимов [61158]
  3. Суть скарги: 10.06 я подав скаргу на те що мене помилково заблокував античіт. Адміністратор Рафаєль Тоширо, відмовив в оскаржені без причини. Я йому написав в Телеграмі з питанням "чому відмовлено в оскражені", він мені відповів що є на то підстави, але не сказав які. Він мені написав зайти в Діскорд, я зайшов та чекав його 50 хвилин. Потім я проходив перевірку на наявність чіт программ, та в мене їх не виявили, та сказали "вас буде розблоковано". Через 15 секунд він пише мені, що в оскаржені відмовлено, через те що йому злив скріншот ЗГС ДЕРЖ максим герас, там де я погано писав про ГА. Це було в телеграмі та в неофіційній группі проекту. Згоден, що це був поганий вчинок, але це було на емоціях через те що мені без причини відмовили в оскаржені. і це не є підставою відмовляти в оскаржені коли помилково заблокував античіт. Прошу зняти бан від античіта. Та я готовий понести покарання за образу адміністрації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відмова в оскаржені, докази проходження перевірки на наявність чіт програм є в Рафаеля Тоширо.
  5. Дата походження: 10.06.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Скаргу передано не буде, враховуючи вашу поведінку, на яку є безліч доказів, не бачу підстав для вашого оскарження.
Відмова!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі