Вася Бульдозер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 16 Лип 2023
- Дописи
- 111
- Реакції
- 49
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Рафаєль Чехов
- Особистий нікнейм: Генріх Острозький
- Суть скарги: мене затримали за порушення пдр та втечу, я був при формі. та на службовому авто, я посадова особа но мене без адвоката посадили в кпз, згідно закону про використання службового авто, я маю змогу порушувати правила дорожнього руху, та згідно правил дквс, я не маю права робити зупинку на службовому авто ( виключень не має ). також порушені правила затримання держ службовців, пан Чехов розглянув скаргу як на цивільну особу, затримання держ службовця та цивільної особи відрізняють, та посадової особи також відрізняються
- 3. Заборонено:
3.1 Контактувати з ув'язненими перебуваючи за межами території ДКВС.
3.2 Виходити з мікроавтобуса.
(( Виняток: напад, поломка ТЗ ))
3.3 Відхиляться від рекомендованого маршруту без необхідності.
3.4 Зупинятись протягом руху. - Також я посадова особа, згідно закону про посадові особи, та їх діяльність, а саме що затримання та арешт може відбуватись лише з ордером, мене затримали та посадили при формі, адвокат не був викликаний, я не відмовлявся, я сам викликав його, так як майор сбу його не викликав, але він не дочекавшись адвоката посадив, тим саме порушив кпку. може бути арешт до вияснення обставин, але таких дій виконано не було, та одразу було видано розшук та посаджено в кпз.
Реалізувати права затриманого.
Примітка: При викликі державного адвоката, відповідь від адвоката в рацію департамента очікується 5 хвилин, а прибуття адвоката після відповіді - 10 хвилин. У разі, якщо адвокат не відповів в рацію департамента або не прибув - процес затримання продовжується.
Примітка №2: При викликі приватного адвоката, час очікування складає 10 хвилин з моменту завершення дзвінка. Якщо адвокат не прибув протягом 10 хвилин - процес затримання продовжується.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Вадим-Веретті-нон-рп.146995
- Дата походження: 20.03.2024
Останнє редагування: