Розглянуто Рекомендація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

lord.Kidg

Новий гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
1
Бали
6
1 Сервер Центральна Україна на 800онлай
2 свій нік Григорій Коцюк (2950)
3 нік адміна Миша Адамсон
Сьогодні 24.08.22 приблизно в 13:13 я написав репорт оскільки застряг автомобілем АТБ і попросив у адміністрація допомоги мені відповів через хвилини 3-5 Миша Адамсон. На той час мені вдалося виїхати але через те що я довго стояв машину забрали адмін запропонував мене тепехнути я попросив на Укр борошно від сказав що такого місця нема і перекинув мене на Укр пошту після чого я написав що укр борошно це робота 1 рівеня грущик адмін перекинув мене на Азовсталь. після чого я порекомендував вивчити карту гри дякую .

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 3

lord.Kidg

Новий гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
1
Бали
6
2
1 Сервер Центральна Україна на 800онлай
2 свій нік Григорій Коцюк (2950)
3 нік адміна Миша Адамсон
Сьогодні 24.08.22 приблизно в 13:13 я написав репорт оскільки застряг автомобілем АТБ і попросив у адміністрація допомоги мені відповів через хвилини 3-5 Миша Адамсон. На той час мені вдалося виїхати але через те що я довго стояв машину забрали адмін запропонував мене тепехнути я попросив на Укр борошно від сказав що такого місця нема і перекинув мене на Укр пошту після чого я написав що укр борошно це робота 1 рівеня грущик адмін перекинув мене на Азовсталь. після чого я порекомендував вивчити карту гри дякую .

Вкладення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі