Відмовлено Рексік Монтано|Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хантер Бархатний

Новий гравець
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
8
Я народився 4 грудня 2012 року. Мене звати Ярослав, але з дитинства всі називають мене Ярик. Зараз мені 13 років, і я живу звичайним, але цікавим життям підлітка.
Я виріс у хорошій сім’ї. У мене є дві сестри, які завжди мене підтримували і любили. З самого дитинства я відчував турботу від батьків — ми часто разом гуляли, особливо в парку. Це були прості, але дуже теплі моменти, які я добре пам’ятаю.
Я ріс активною дитиною, не любив сидіти на місці. Мені завжди подобалось рухатись, грати, проводити час на вулиці. І вже у 5 років у моєму житті з’явився футбол. Спочатку це були просто ігри у дворі з друзями — ми грали як могли, без правил, але з великим азартом.
З кожним роком футбол ставав для мене все важливішим. Я почав більше тренуватись, більше грати, більше цікавитись грою. І коли мені виповнилось 9 років, батьки відвели мене у футбольну команду. Це був новий етап у моєму житті.
Саме там я став воротарем. Спочатку було нелегко, але я не здавався. Я тренувався, вчився, набирався досвіду — і з часом став основним голкіпером команди. Я впевнено стою на воротах, добре граю і отримую велике задоволення від футболу. Для мене це не просто гра — це частина мого життя.
Окрім спорту, я навчаюся у школі. Я стараюся добре вчитись і розвиватись. У мене багато друзів — як у школі, так і поза нею. Ми разом гуляємо, граємо, спілкуємось і підтримуємо один одного. Дружба для мене багато значить.
Також я цікавлюсь сучасним життям — мені подобаються ігри, інтернет, стиль одягу. Я слідкую за тим, як виглядаю, люблю casual стиль і хочу виглядати впевнено. Мені цікаво заробляти гроші, пробувати щось нове — наприклад, продаж товарів або розвиток в інтернеті.
Я не стою на місці. Я думаю про майбутнє, хочу досягти успіху, мати свої гроші, свою справу і стати кращим у тому, що роблю. Я ще молодий, але вже розумію, що все залежить від мене і моїх рішень.
Моє життя тільки починається, і я впевнений, що попереду мене чекає багато можливостей, перемог і цікавих моментів.

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,464
Реакції
1,371
Бали
253
Вітаю, відмовлено.
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(не враховуючи пробіли/пропуски).
26. Біографія дозволено писати тільки від 3 лиця.

Нагадую при подачі наступної біографії: 6.Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі