Тихомир Яснозор
Поважний гравець
- Реєстрування
- 2 Лип 2024
- Дописи
- 93
- Реакції
- 141
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора:Невідомо
- Особистий нікнейм: Віктор Міллер
- Суть скарги: Звертаюся до вас із серйозною скаргою стосовно ситуації, що сталася зі мною під час гри на сервері. Я перебував на локації «Зльот бізнеса Сільпо» у місті Харків, коли мене без жодного попередження та, на мою думку, без достатніх підстав було «респавнено» адміністратором. Це сталося без моєї згоди, і я не отримав жодних пояснень або попереджень стосовно цього рішення.
Ця ситуація стала для мене великим розчаруванням, оскільки я не порушував жодних правил гри і не вчиняв жодних дій, які могли б стати причиною такого втручання з боку адміністрації. Я був на локації, здійснював звичайні дії, зокрема виконував квест, і взаємодіяв з іншими гравцями. Порушень з моєї сторони не було, і раптовий респавн без попереджень та пояснень виглядає абсолютно необґрунтованим.
Для мене важливо, щоб всі гравці мали рівні умови для гри, і щоб адміністрація не здійснювала втручання без чітких причин. Мені здається, що таке респавнення порушує принципи справедливості, оскільки не дає гравцям можливості самостійно контролювати свій ігровий процес і прогрес. Також це підриває мою довіру до адміністрації, оскільки я не розумію, чому це сталося. Якщо я порушив правила, я очікував би попередження або пояснення, а не непояснене втручання.
Такий випадок впливає не лише на мене, але й на атмосферу в грі в цілому. Коли адміністрація приймає рішення без попередження, це може створити відчуття несправедливості серед гравців. Можливо, в інших гравців також виникнуть сумніви щодо того, чому вони можуть бути піддані таким самим діям. Це створює негативну атмосферу та недовіру до модерації гри, що є дуже небезпечним для здорової ігрової спільноти.
Крім того, не можна не згадати про те, як це може вплинути на прогрес гравця. Якщо я виконую складні завдання і витрачаю багато часу на досягнення певних цілей, таке втручання може не лише позбавити мене досягнутих результатів, але й знизити мотивацію продовжувати грати. Адже, якщо адміністрація може без попередження втручатися в мій процес, це ставить під питання мої зусилля і прогрес у грі.
Я поважаю правила гри і завжди намагаюсь їх дотримуватися. Проте, на мою думку, адміністрація повинна мати чіткі механізми реагування на порушення і діяти прозоро. Я б хотів, щоб мої права як гравця були захищені, і щоб подібні випадки більше не повторювались.
Прошу вас уважно розглянути цей випадок і надати пояснення з приводу того, чому мене було респавнено без попередження. Якщо мої дії порушували правила, будь ласка, надайте мені конкретні факти та пояснення цього. Якщо ж респавн було здійснено без підстав, прошу вжити заходів для уникнення подібних ситуацій у майбутньому.
Мені важливо, щоб я міг продовжити гру в чесних умовах, а не боятися, що будь-який момент може стати причиною безпідставного втручання в мою діяльність на сервері. Замість того, щоб створювати ситуації, які сприяють недовіру серед гравців, адміністрація повинна підтримувати справедливість, рівність і відкритість у своїх діях.
Я прошу вас вжити відповідних заходів для виправлення цієї ситуації, щоб інші гравці не стикалися з такими ж проблемами. Дякую за увагу до моєї скарги. З нетерпінням чекаю на вашу відповідь і вирішення цієї ситуації. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Клац тайм код 3:15
- Дата походження: 26.12.2024