Відмовлено Реформа системи Кримінальних Справ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
104
Реакції
14
Бали
21
Шановні Громадяни й громадянки України та шановні парламентарі прошу розглянути мою петицію про реформування системи Кримінальних Справ

Пункт №1 Реформа форми ведення кримінальної справи а систему зробити таку форму для Кримінальної справи

Заголовок
Організація що керує кримінальною справою Номер кримінальної справи та закон який порушений людина

Приклад Заголовку
Державне Бюро Розслідування №999 Ст 88 ККУ

Форма заповнення Кримінальної Справи
1.Головний Слідчій Ім'я Прізвище Звання
2.Слідча група Ім'я Прізвище Звання (можете залишити пустим даний пункт)
3. Обвинувачений Ім'я Прізвище (За потреби додати Звання)
4.Постраждалий Ім'я Прізвище (Якщо є постраждалий)
5.Статус розслідування
6.Доказ
7.Опис порушення (Максимально зрозуміло поясніть ституацію)
8.Додаткові Пункти про обвинуваченого тобто чи має громадянин майно бізнес транспорт чи інше майно (За бажанням)
9.Статус громадянина (Затримано чи на волі)
10. Дата народження Обвинуваченого
11.Стать Обвинуваченого
12.Громадянство Обвинуваченого

Пункт №2 Реформа форми ведення кримінальної справ та додаткові можливості Слідчої групи й Головного Слідчого
Працівники Національної Поліції України Служби Безпеки України та Офіс Генерального Прокурора
Будуть мати такі повноваження під час ведення Кримінальної Справи
Викликати людину на допит під запис боді камер якщо допит був проведений відео докази прикріпити до кримінальної справи та виклик на допит повинен бути прописаним у ведені кримінальної справи.
Головний слідчий та слідча група не буде мати права на скасування Кримінальної справи але прокурор має право відмовити у подачі до суду з приводу даної кримінальної справи у разі відмови Прокурора Кримінальна справа буде завершена.

Також слідча група й головний слідчій мають право проведення інших до судових заходів що не перевищують їх повноваження й не обмежують права та свободу обвинуваченого та на усіх до судоих заходів за бажанянм громадянина він має право викликати державного адвоката чи Особистого якщо громадянин бажає даний пункт.

Текст що означає передачу кримінальної справи до Офісу Генерального Прокурора та подачі до суду
Я Ім'я Прізвище Посада та моя Слідча група закінчили ведення кримінальної Справи № Кримінальної справи закінчили роботу з даної Кримінальної Справи та передаємо усі докази й матеріали до Офісу Генерального Прокурора України щоб подали позову суду на цьому моя команда закінчує ведення кримінальної справи.

Чого дана Петиція заслуговує на розгляд та схвалення
Дана петиція дасть можливість працівниками Національної Поліції України й Служби Безпеки України й Офісу Генерального Прокурора пришвидшити роботу й дасть можливість поліпшити ефективність й швидкість Ведення Кримінальної Справи також зменшить кількість не потрібної Інформації для Офісу Генерального Прокурора й Окружного й Верховного Суду.

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,621
Реакції
1,101
Бали
253
Вітаю шановні ініціатори даної петиції та Громадяни Подільського Краю!

Верховна Рада України та Президент розглянули Ваше звернення щодо про реформу системи кримінальнних справ.

Нижче розгорнута відповідь....

На даний момент чинний механізм здійснення досудового розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень функціонує стабільно та забезпечує виконання основних завдань кримінального судочинства. Існуюча система дозволяє ефективно здійснювати розслідування, підтримання обвинувачення та захист прав учасників процесу.

Запропоновані зміни не містять достатнього обґрунтування необхідності їх впровадження та не враховують поточну ефективність роботи правоохоронних органів і судової системи. Відсутні також підтверджені дані про системні недоліки, які потребують негайного реформування.

Дякуємо за активну громадянську позицію та зацікавленість у розвитку системи безпеки.

Зачинено!
Президент Подільського Краю
Артем Судаков

1773932383812.png

Верховна Рада України
м. Київ, 22 лютого 2026 року

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі