Віталій Харбор
Північна Україна 04
- Реєстрування
- 18 Лис 2023
- Дописи
- 72
- Реакції
- 115
- Бали
- 88
- Вік
- 26
Відмовлено!
На жаль марку Вашого авто реєструвати не можна!
Відмовлено!
Схвалено!
Схвалено!1. Ім'я та прізвище: Влад Бумер
2. Ваша фракція: НПУ
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): колір Білий номерний знак KL 4643PX марка BMW M3 G80 фото авто G80
4. Фото тех.паспорту та посвідчення: Посвідчення Тех паспорт
Схвалено!1. Ім'я та прізвище:Бодя Харбор
2. Ваша фракція:НПУ
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів):Тик Марка БМВ М5 е39 колір чорний номера МЕ1234НТ
4. Фото тех.паспорту та посвідчення:все в 1 посиланні
5. Дата :06.07.25
Схвалено!м'я та прізвище Григорій Громов Ваша фракція:НПУ Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів):J (Чорний) Mercedes-Benz CLS 2011,КX5686OX фото посвічення авто та тех паспорта
1. Ім'я та прізвище:Олександр Харбор
2. Ваша фракція:Служба Безпеки України м.Києва
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів):BMW X5 Competition | Чорний | КХ2755НН|Фото автомобіля
4. Фото тех.паспорту та посвідчення:Клікабельно!
5. Дата :25.02.2
1. Ім'я та прізвище: Роня Хард
Загальні положення:
1. Співробітник може користуватися особистим транспортним засобом (ОТЗ) лише у випадках спеціальних операцій або надзвичайних ситуацій, коли це вимагається оперативною необхідністю.
Примітка: У разі порушення цього правила, співробітник отримує дисциплінарне стягнення у вигляді догани чи попередження.
2. Зареєструвати ОТЗ мають право лише співробітники таких фракцій:
СБУ НПУ ЗСУ3. Усі водії ОТЗ зобов'язані дотримуватися правил дорожнього руху під час службових поїздок, незалежно від обставин.
4. Забороняється передавати ОТЗ у користування іншим особам, навіть якщо вони належать до тієї ж фракції або підрозділу.
5. Порушення правил використання ОТЗ може призвести до анулювання реєстрації транспортного засобу у реєстрі та дисциплінарних заходів щодо співробітника.
Переглянути вкладення 284748
Критерії для автомобіля, що реєструється як ОТЗ:1.Автомобіль обов'язково повинен бути чорного, сірого або білого кольору. Інші кольори не допускаються для реєстрації у реєстрі ОТЗ.
2.Автомобіль не може мати вініл та неон.Транспортний засіб має виглядати стримано та відповідати службовим стандартам.
3. Авто обов'язково повинно мати тонування вікон
4. Обмеження щодо класу автомобілів
4.1. ОТЗ (Особистий транспортний засіб) не може бути суперкаром або автомобілем класу люкс.
4.2 ОТЗ має бути включно преміум, середнього, економ класу.
4.3. Дозволено реєструвати транспортні засоби наступних марок:
- Mitsubishi
- BMW
- Dacia Duster
- Skoda
- Toyota
- Volkswagen
- Honda
- Hyundai
- Mazda
- Nissan
- Різні марки мікроавтобусів (бусів)
- Ford
- Chevrolet
- Citroën
5.Дотримання цих критеріїв є обов'язковим для всіх співробітників, які подають заявку на реєстрацію свого особистого транспортного засобу у реєстрі ОТЗ.
6.Використання поданого вами ОТЗ можливе лише після схвалення Генералом НПУ м. Київ.
Переглянути вкладення 284747
Форма подачі заявки у реєстр ОТЗ:
Відмовлено! Немає посилань з фото.1. Ім'я та прізвище: Роня Хард
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): BMW M5G90 BMW
4. Фото тех.паспорту та посвідчення: тех-паспорт, подсвiдчення
5. Дата: 25.02.2025
Відмовлено! - 2.Автомобіль не може мати неон.Транспортний засіб має виглядати стримано та відповідати службовим стандартам.1. Ім'я та прізвище: Роня Хард
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): BMW M5G90 BMW
4. Фото тех.паспорту та посвідчення: тех-паспорт, подсвiдчення
5. Дата: 11.07.2025