Розглянуто Ричков/зловживання правилами

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
40
Реакції
25
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Міша Смаліцький
2. Нікнейм адміністратора: Олег Ричков
3. Суть скарги: вибірково видає мут, за однакові повідомлення двом гравцям видав мут, третьому ні, коли я вказав на це він відповів що не бачив, проте одразу перед його повідомленням гравець знову кинув рекламу у віп чат, а адміністратор не відреагував, натомість видав мут мені. Очевидне закривання очей на порушення друга, оскільки вони неодноразово були помічені за грою разом. Тому вважаю зловживанням правилами видачу муту мені, розглядаю це як повну цензуру та приховування своїх порушень від даного адміністратора, який за його словами є обмежений в здібностях.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 30.11.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Адміністратор коректно видав покарання. Стосовно несправедливої видачі покарання та загалом рівності серед гравців - на той період часу в vip чаті була дуже велика активність, яка супроводжувалась порушеннями правил від гравців. Адміністратори при можливості реагували на ці порушення та видавали покарання згідно правил, водночас були ситуації, коли не вдалося забезпечити повний контроль чату, тому найближчим часом будуть застосовуватись заходи для підвищення уважності під час подібних випадків.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі