Ростя Архангел
Майор ДКВС на пенсії|Північна Україна
- Реєстрування
- 7 Лис 2023
- Дописи
- 3
- Реакції
- 14
- Бали
- 8
1. Discord сервер(-и): 04,06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: rostik_zsu
4. Суть звернення:
Вітаю,около 2 місяців назад я був заблокований на 04 та 06 сервері,через те що я надсилав посилання на діскорд сервер з чітами. Але є один вийняток це робив не я,а люди які мене взломали,я сам тоді навіть незнав що акаунт був взломанний,й взагалі чому мене заблокували в діскорді (саме через те я вам написав раніше скаргу яко питання про докази). Я хочу спілкуватись діскорді Ukraine GTA бо на цьому проєкті всі мої друзі! Прошу розблокувати мій акаунт. На цей раз обіцяю що буду обержнішим,до чогось підозрілого що може викрасти в мене акаунт.
5. Докази (скріншоти/відео): тиць(імгур не працює)
6. Дата видачі покарання: 07,05,25
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: rostik_zsu
4. Суть звернення:
Вітаю,около 2 місяців назад я був заблокований на 04 та 06 сервері,через те що я надсилав посилання на діскорд сервер з чітами. Але є один вийняток це робив не я,а люди які мене взломали,я сам тоді навіть незнав що акаунт був взломанний,й взагалі чому мене заблокували в діскорді (саме через те я вам написав раніше скаргу яко питання про докази). Я хочу спілкуватись діскорді Ukraine GTA бо на цьому проєкті всі мої друзі! Прошу розблокувати мій акаунт. На цей раз обіцяю що буду обержнішим,до чогось підозрілого що може викрасти в мене акаунт.
5. Докази (скріншоти/відео): тиць(імгур не працює)
6. Дата видачі покарання: 07,05,25