Зачинено Розбан на 03

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2025
Дописи
26
Реакції
10
Бали
58
1.Руслан Фоксс ID 73128
2.Суть скарги: Розбан на 03 сервері
3.

Добрий день, адміністрація Ukraine GTA 03 серверу !

Пишу з проханням переглянути моє блокування та, якщо це можливо, дати мені ще один шанс продовжити гру.

Я визнаю свою провину та розумію, що порушив правила сервера. Я не хочу виправдовувати свої дії або перекладати відповідальність на когось іншого. Я усвідомлюю, що правила створені для всіх гравців однаково, і адміністрація має право застосовувати покарання за їх порушення.

Після отримання блокування я зрозумів, що вчинив неправильно. Мені справді шкода, що через мої дії виникла ця ситуація. Я визнаю свою помилку і готовий понести відповідальність за те, що зробив.

03 сервер для мене — це не просто гра. Я витратив багато часу на розвиток свого персонажа, спілкування з іншими гравцями та участь у житті сервера. Саме тому мені дуже не хочеться втрачати можливість грати далі через свою помилку.

Я щиро прошу адміністрацію поставитися до моєї ситуації з розумінням та, якщо є така можливість, переглянути покарання. Я обіцяю, що в майбутньому буду уважніше ставитися до правил і більше не допускатиму подібних порушень.

Я не прошу повністю ігнорувати мою провину. Я лише прошу дати мені шанс довести своїми подальшими діями, що я зробив висновки. Якщо мене розбанять, я буду сприймати це як останній шанс і докладу максимум зусиль, щоб більше не створювати проблем адміністрації та іншим гравцям.

Прошу вибачення у адміністрації та всіх, кого могли зачепити мої дії. Я визнаю свою провину, шкодую про скоєне та обіцяю надалі дотримуватися правил 03 серверу .

Буду дуже вдячний, якщо мою апеляцію розглянуть і дадуть мені можливість повернутися на сервер.

Дякую за увагу та за час, який ви витратили на розгляд моєї апеляції. Сподіваюся на ваше розуміння та позитивне рішення.

З повагою, гравець 03 серверу .

Влад Залізняк

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
1 Тра 2024
Дописи
254
Реакції
114
Бали
443
Вітаю, переношу вашу скаргу у відповідний розділ.
Очікуйте відповіді від ГА/КА

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,600
Реакції
1,443
Бали
643
Вітаю
Відбувайте покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі