Андре Шухевич
Тохіс 100
- Реєстрування
- 25 Тра 2024
- Дописи
- 25
- Реакції
- 41
- Бали
- 16
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Бушидо Токсичний
- Суть скарги: Після розмови з ЗГА, дізнався що стало причиною бану мого акаунта на 6000 днів. Не знаю чи цей форум поможе якось зменшити або зняти блокування, але признаю що я і з жодний програм та чітів які мають перевагу над гравцями не вживав, так як немає жодного сенсу це робити. Мені не хочеться губити свій аккаунт з яким граю хоть і не довго, але після втрати нажаль покину проект так як починати все з нову це без сенсовною. Може і в логах гри пише що було зі мною, але це просто не можливо абсолютно то шо там було і яка мені з цього польза була б, знаючи що кожен рух чи взаємодія моя чи інших граців записується. Я ніколи в житті не вживав чітів чи програм, тому що не хотів мати вірусів на комп'ютері, в якому маю багато інформації і тд., це просто самовбивство. Прошу хотяби знизити блокування, тому що я не винен в тому що логи гри прописали якусь помилку або взагалі нарушилось. Теж прохання перевірити логи! Тому я не маю жодної винни в тому що пишуть логи, так як я чиста людина яка хоче просто насолоджуватись грою, без додаткових програм чи безсенсовних чітів.Надіюсь ви мене зрозумієте та повірите в те що я цього не робив. Завчасно велике дякую! В разі чого можу без жодних проблем пройти повну перевірку на посторонні програми, тільки щоб я міг надалі грати в цю прекрасну та ідеальну українську гру!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:01.11
Останнє редагування: