Maksik_Pestoniuk
Новий гравець
- Реєстрування
- 16 Чер 2023
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
1. Discord сервер(-и): 02 Західна Україна
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: s.t.o.u.n
4. Суть звернення: Хотів би вибачитись перед Адміністрацією та Модерацією діскорд серверу 02 серверу за всі мої неадекватні висловлювання 2 роки тому які могли когось образити а тим самим порушивши правила серверу ось настав час коли в мене появилась змога повернутись та пограти як в старі добрі часи тому прошу розблокувати мене в діскорд сервері Західна Україна ще раз вибачаюсь зі своєї сторони обіцяю дотримуватись правил серверу та більше не повторювати.Надіюсь на чітки та правильний і добре обдуманний вердикт та розгляд моєї заявки.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: Не пам'ятаю приблизно 2 роки тому
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: s.t.o.u.n
4. Суть звернення: Хотів би вибачитись перед Адміністрацією та Модерацією діскорд серверу 02 серверу за всі мої неадекватні висловлювання 2 роки тому які могли когось образити а тим самим порушивши правила серверу ось настав час коли в мене появилась змога повернутись та пограти як в старі добрі часи тому прошу розблокувати мене в діскорд сервері Західна Україна ще раз вибачаюсь зі своєї сторони обіцяю дотримуватись правил серверу та більше не повторювати.Надіюсь на чітки та правильний і добре обдуманний вердикт та розгляд моєї заявки.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: Не пам'ятаю приблизно 2 роки тому