Зачинено Розблокування серійного індексу ПК

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Потапенко

Новий гравець
Реєстрування
23 Тра 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Ваш нікнейм: Іван Потап ID:249280

Нікнейм адміністратора: -

3. Суть скарги: Звертаюся до керівництва та адміністрації проєкту з проханням переглянути винесене мені покарання та розглянути можливість надання амністії. Одразу хочу наголосити, що я беззастережно визнаю власну провину. Скоївши цей вчинок, я припустився фатальної помилки, за яку мені зараз щиро соромно.

Порушення полягало в тому, що я скористався стороннім софтом для автоматичного заробітку ігрової валюти на 01 сервері, який мені передав знайомий. На той момент я діяв легковажно і взагалі не замислювався про наслідки. Тоді мені здавалося це дрібницею, проте сьогодні я чітко розумію: використання будь-яких несанкціонованих програм є грубим нехтуванням правил спільноти. Своїми діями я не лише дестабілізував ігровий баланс, а й виявив неповагу до команди проєкту та інших чесних гравців.

Я не намагаюся знайти собі виправдання чи перекласти провину на третіх осіб. Неважливо, хто саме надав мені цей софт — рішення про його запуск приймав особисто я. Відповідно, і відповідальність за цей крок лежить виключно на мені. Наразі я це повністю усвідомлюю. Мені прикро, що через миттєву дурість я опинився в такій ситуації.

Час, проведений у блокуванні, змусив мене зрозуміти, наскільки важливим для мене є цей сервер. Я присвятив грі тут величезну кількість часу, вклав багато сил та емоцій, знайшов хороших друзів. Втративши доступ до ігрового процесу, я по-справжньому оцінив значущість проєкту для себе. Цей бан послужив для мене надзвичайно суворим, але дієвим життєвим уроком.

Я переконався, що жодні легкі гроші чи швидкий прогрес не варті втрати облікового запису та репутації в очах адміністрації. Моє ставлення до правил гри кардинально змінилося. Правила єдині для кожного, і їх дотримання є обов'язковим. Якби я мав змогу повернути час назад, я б ніколи в житті не повторив цієї помилки.

Цей сервер став для мене не просто платформою для відпочинку, а місцем, до якого я щиро прив'язався за весь час активної гри. Я дійсно ціную створену тут атмосферу і поважаю працю розробників. Саме тому усвідомлення того, що через один нерозумний крок я можу назавжди втратити можливість бути частиною цієї спільноти, ранить мене найсильніше.

Зараз у мене немає жодного бажання ризикувати своїм майбутнім на сервері заради сумнівних переваг. Я даю тверду обіцянку, що в разі розблокування моя гра буде абсолютно чесною — без використання жодного стороннього ПЗ, макросів чи читів.

Я дуже прошу шановну адміністрацію зважити на моє щире каяття та готовність виправитися. Будь ласка, надайте мені останній шанс повернутися до гри. Я готовий підтвердити свої слова діями та довести, що зробив правильні висновки і більше ніколи не порушу правил сервера.

Сподіваюся на ваше розуміння, великодушність та позитивне рішення щодо моєї апеляції.

Доказ отриманого покарання: - Я використовував читмод **** (видалено модерацією).

Дата порушення: 25.05.2026 17:01:47сек.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі