Відмовлено Розгляд для ГА//Рокса Буданова невірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша чекист

Отаман
Реєстрування
13 Чер 2023
Дописи
29
Реакції
25
Бали
18
1. Нікнейм адміністратора Рокса Буданова,
2. Особистий нікнейм: Маджахед Кракен,
3.Причина скарги: Вважаю, що адміністратор Рокса Буданова некоректно та необ’єктивно розглянула скаргу.
Суть ситуації:
Скарга, яка була подана на мене, не написана по формі - у ній не було вказано дату походження
Попри це, адміністратор видала мені покарання за нібито “за мої порушення ” хоча насправді мої дії були виправданими. Додаю повний откат, де видно, що інший гравець спровокував мене на відкриття вогню, і я діяв виключно в цілях самозахисту.

Я перебував із товаришами в зеленій зоні, коли гравець Артімка Ультрас під’їхав і почав дебешить провокуючи нас. Коли він знову спробував мене задебешить, я відкрив вогонь по його автомобілю, щоб перешкодити подальшим агресивним діям.

Прошу запросити повний откат і об’єктивно розглянути ситуацію, а також видати справедливе покарання гравцю, який спровокував конфлікт.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
5. Дата події: 14.08.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ваші дії можуть мати певне виправдання, однак порушення в зеленій зоні (DM in GZ, FD in GZ тощо) заборонені за будь-яких обставин. У зеленій зоні заборонено вбивати чи завдавати шкоди гравцям у будь-якій ситуації. Тому покарання за FD in GZ було видано доцільно.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі