Мусаші Міямото
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 6 Лип 2025
- Дописи
- 15
- Реакції
- 31
- Бали
- 16
- Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Мусаші Міямото
- Суть скарги:
Я подав скаргу на дії гравців, які відкрили вогонь по моєму автомобілю, не маючи можливості ідентифікувати мене.
Адміністратор Василь Перегінець розглянув мою скаргу і видав мені покарання за п. 6.27 "Уникнення RP відігрувань"у вигляді деморгану, стверджуючи, що я уникнув RP-взаємодії.
Я вважаю це рішення необґрунтованим, оскільки моя дія була не уникненням, а логічною реакцією в рамках RP-ситуації. У реальному житті, коли хтось стріляє по вашій машині, а потім наближається, спроба втекти є інстинктом самозбереження, що є фундаментальним правилом RP. Я мав повне право не реагувати на стук у вікно та не вступати у взаємодію з озброєними невідомими особами.
Наступне, спочатку була висунена вимога вийти з машини, і аж після цього був стукіт у вікно. Також хотів би зазначити коли я зобов'язаний реагувати на стукіт у вікно : якщо стукає державний службовець (поліцейський, співробітник СБУ тощо), я зобов'язаний реагувати. Їхня вимога має ігрову та юридичну основу. Ігнорування їхніх дій вважається уникненням RP-взаємодії, оскільки є бездіяльність підкоритися законній вимозі представника влади.
У випадку зі звичайними гравцями, як у моїй ситуації, я маю право не реагувати. Їхні дії не мають офіційного обґрунтування, а моя реакція (самозбереження) є частиною правильного RP.
Таким чином, адміністратор неправильно трактував мої дії навіть під час кланової війни.
Окрім того, при розгляді скарги адміністратор повністю проігнорував серйозні порушення з боку інших гравців.
Прошу звернути увагу на такі порушення з боку гравців:- PG (Powergaming): Гравці відкрили вогонь по тонованому автомобілю, не маючи жодної можливості ідентифікувати, хто знаходиться всередині. Ця дія ґрунтується на поза ігровій інформації (кланова війна), а не на логічному відіграванні, що є прямим порушенням PG. Зверніть увагу на дуже важливу частину правила: "уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження".
Коли вони розстрілюють тоновану машину, не знаючи, хто всередині, вони демонструють відсутність інстинкту самозбереження. В реальному житті це вкрай небезпечно, адже пасажир міг бути озброєний і відкрити вогонь у відповідь.
Таким чином, їхня дія ідеально підпадає під це визначення. Це не просто NonRP-дія, а конкретний, нелогічний і нереалістичний вчинок, що дає їм нечесну перевагу, оскільки вони діють так, ніби не бояться наслідків.
- NonRP-ескалація: Гравці перейшли до вбивства, не дочекавшись реакції та не відігравши подальші логічні дії (наприклад, розбити вікно). Така миттєва ескалація є порушенням канонів RP.Прошу переглянути рішення адміністратора, зняти з мене покарання та притягнути до відповідальності гравців, які насправді порушили правила.
- Стрільба в інтер'єрі (Пункт 6.30): Гравці відкрили вогонь по мені, коли я перебував усередині автомобіля. Це є порушенням, оскільки їхня дія базувалася на припущенні, а не на підтвердженій IC причині, як того вимагають правила. Це виглядає як бажання просто постріляти, а не як частина обґрунтованої RP-ситуації.
- Пункт 6.1 "FD" (Free Damage)/Пункт 6.4 "DM Car" (DeathMatch Car): Правила DM та FD забороняють вбивство або заподіювати шкоду без вагомої IC-причини. Хоча кланова війна і є такою причиною, вона застосовується лише до ідентифікованих ворогів. Оскільки гравці не могли бачити, хто сидить за кермом, їхні дії були спрямовані на "невідому" ціль, що робить причину недійсною. Отже, їхній вчинок класифікується як вбивство (DM) та пошкодження (FD) без причини.
- Пункт 6.4 "DM Car": Це правило забороняє умисне пошкодження транспорту без вагомої IC-причини. Знову ж таки, через неможливість ідентифікувати, що автомобіль належить ворогу, пошкодження не має ігрового обґрунтування.
- PG (Powergaming): Гравці відкрили вогонь по тонованому автомобілю, не маючи жодної можливості ідентифікувати, хто знаходиться всередині. Ця дія ґрунтується на поза ігровій інформації (кланова війна), а не на логічному відіграванні, що є прямим порушенням PG. Зверніть увагу на дуже важливу частину правила: "уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження".
(На форумі багато скарг на даного адміністратора)
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга тут
5.Дата походження: 07.09.2025
Останнє редагування: