Богдан Ткачук
Бусінка 02 сервера 😊🩷
- Реєстрування
- 19 Бер 2024
- Дописи
- 53
- Реакції
- 53
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Кай Фокс / Владислав Ямадзі
- Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
- Суть скарги:
- Після призначення Ростика Джокера на посаду лідера СБУ Д, почалися масштабні переведення співробітників, оскільки багато хто добре знав про його методи управління та можливі наслідки для фракції. Мені також стало зрозуміло, що атмосфера в організації може стати несприятливою для подальшої роботи. Після того, як Ростику було вручено роль лідера, він зробив заяву, що планує зняти Ткачука з посади. Ця заява стала ще однією причиною, чому я вирішив піти з організації та перевестися в іншу.
Однак, коли я звернувся до лідера з проханням про переведення, Ростик зазначив, що не може цього зробити, і запропонував понизити мене у званні до підполковника, щоб перевести до НПУ К. Я погодився, оскільки вважав це єдиним виходом із ситуації. Після пониження з’явився адміністратор Кай Фокс, який почав перевіряти мій строк служби. Дізнавшись, що я відстояв лише 11 днів, він зазначив, що буде накладено бан. Я попросив, щоб мене повернули на звання полковника, щоб відстояти належний строк і уникнути порушення правил. Ростик відновив мене на званні, однак через 30-40 хвилин я отримав варн від Кая Фокса за порушення пункту 4.4 правил лідерів держорганізацій.
Окрім цього, хотів би звернути вашу увагу на випадок з Романом Зубакою, другом генерала Ростика. За його словами, головний адміністратор Олег Галицький понижував його, щоб допомогти з переведенням, і це подавалося як правомірні дії. Це вказує на можливі подвійні стандарти в процесі прийняття рішень.
Також хочу поскаржитися на те, що після відкриття заявок на посаду лідера СБУ Д, Ростик Джокер скопіював мою заявку. Спочатку він подав свою заявку, яка була досить банальною, однак в останній день, коли заявки були відкриті, він видалив її та через 20 хвилин подав нову, майже повністю скопійовану з моєї. Це є явним порушенням чесної конкуренції і вимагає уваги адміністрації.
З огляду на вищезазначене, прошу:
- Зняти з мене варн, накладений несправедливо.
- Провести дисциплінарні заходи стосовно адміністратора Кай Фокса за його непрофесійну поведінку та недостатню компетентність у вирішенні ситуації.
- Покарати лідера Ростика Джокера за його недбалість у вирішенні питання з моїм пониженням та за створення ситуації, в якій мене підставили.
- Розібратися щодо дій адміністратора Владислава Ямадзі, оскільки його рішення відносно прийняття заявок на лідерство виглядає як прояв нечесної підтримки конкретної особи.
- Щиро вірю, що адміністрація прийме до уваги всі факти та винесе справедливе рішення щодо цього питання.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Трудова Заявки Відео
- Дата походження:07.09.2024