Артем Неєзжалий
Легенда ЧСП
- Реєстрування
- 28 Гру 2022
- Дописи
- 286
- Реакції
- 81
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Вся адміністрація
- Особистий нікнейм:Артем Армані
- Суть скарги:Я отримав чсп за співпрацю з чітерами,хоча я просто написав їм в коментарі,але я цього не знав що це заборонено,але я розумію що це не звільняє мене від відповідальності,але це було зроблено не навмисно,я вас дуже прошу витягнути мене з чсп в останній раз,я вже не користуюсь групами читерів та вийшов з них дуже давно не кажучи вже за чіти якими я не користувався з осінні,я дуже сумую за проектом,дуже хочу повернутися на проект,я буду себе адекватно поводити,не буду порушувати,і більше не буду мати ніяких відносин з читерами,як всі ці місяці,дуже вас прошу мене пробачити,та я Розкаюсь перед Всіма гравцями та перед Всією адміністрацією проекта,сподіваюсь на ваше порозуміння.Я буду допомогати гравцям,не буду порушувати ніякі правила серверу, буду доброзичливий,адекватний,дуже вас прошу, дайте останній шанс,я обіцяю ви не пошкодуєте, всі люди помиляються,але рано чи пізно вони розуміють і змінюються як я,тому дуже прошу винести с чсп.З повагою до всіх гравців та до всієї адміністрації і керівництва проекта.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
- Дата походження:26.5.24