Відмовлено Розкаяння та вибачення//на ім'я Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
  1. 'Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін Та Іван Громов
  2. Особистий нікнейм:Владислав Неєзжалий
  3. Суть скарги:Я дуже вибачаюся за тещо писав читерам в коменти так я визнаю що це робив я але я дуже прошу мене вибачити,я клянуся що ніколи не буду використовувати цю гидоту та видалився вже від групи чітерів і ніколи більше в житті на неї не зайду я можу пройти багато різних перевірок читів в мене немає та не буду їх качати та не буду заходити в ці кляті группи,ПАН САВОЧКІН дуже прошу вибачити та розблокувати мене, срізу кажу дякую,дуже надіюся що вибачите
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):посилання на те що мене забанили: Докази
  5. Дата походження:25.02.2024

Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
380
Реакції
187
Бали
43
Не потрібно їх пробачати, їм вже надавався шанс де вони його прогавили, а також хочу додати, що вони бігають провокують гравців та порушували правило проекту 7.30, що дуже сильно заважало в подальшому грати гравцям, + нема вибачення перед Безсоновим де вони так сміливо його зневажали та висловлювались негативно в його сторону

Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
Гравцям заважати я небуду надоїло що адміни коли чують наше імя сразу слідкують і не люблять нас
Не потрібно їх пробачати, їм вже надавався шанс де вони його прогавили, а також хочу додати, що вони бігають провокують гравців та порушували правило проекту 7.30, що дуже сильно заважало в подальшому грати гравцям, + нема вибачення перед Безсоновим де вони так сміливо його зневажали та висловлювались негативно в його сторону

Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
380
Реакції
187
Бали
43
Гравцям заважати я небуду надоїло що адміни коли чують наше імя сразу слідкують і не люблять нас
Ну так звісно таке відношення до вас, як у вас до інших, то як повинні всі реагувати на вас? Більшість гравців я вважаю не мають бажання вас бачити

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
Ну так звісно таке відношення до вас, як у вас до інших, то як повинні всі реагувати на вас? Більшість гравців я вважаю не мають бажання вас бачити
Ну багато нас не знають і якщо подивитися то багато гравців більше порушують ніж ми просто ми адмінам чаше попадалися і як мінимум ми новачків чіпаємо якщо вони нас оскорбляли а багато гравців не дають нормально розвиватися новачкам не кажучи о нас

Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
Я обіцяю що такого більше не буде мені без цієї гри скучно

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши ваше звернення, виношу вердикт:

В оскарженні відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі