Павло Селлів
Західна Україна
- Реєстрування
- 19 Гру 2023
- Дописи
- 32
- Реакції
- 37
- Бали
- 23
- Доброго дня, ця скарга на дмитра ухилянта (дуже відомого персонажа на форумі) Цей гравець на момент моєї праці в адмін-команді разом зі своїми друзями будь якими рішеннями та вчинками хотів зробити так, щоб я чим пошвидше закінчив адмін кар'єру. Це постійні скарги, в тиждень могло бути 5-6 скарг. Але з часом це вже переросло в купівлю інформацію в моїх друзів, знайомих. дмитро разом зі своїм знайомим валіком янко та його подругою олександрою янко налаштовував всіх моїх знайомих проти мене та неодноразово були спроби дізнатися конфіденційну інформацію, та в подальшому розповсюдити це для власного задоволення та відчуттям перемоги. Мова йде про постійні розмови в діскорд-каналі та обговорення план дій щодо дізнання детальної інформації, не один мій знайомий бачив та чув про що вони розмовляли. На жаль, їм не вдалось дізнатися від цих людей нічого важливого тому, що в мене найкращі друзі які не продають своїх друзів за гроші, та хоч якусь інформацію. Декілька днів тому мій колишній знайомий матео коваленко, який був в клані троя, але через видалення цього клану він перейшов до мене в клан та в період досить довгого проміжку часу приймав участь з валіками в спільних розмовах та спричиняв інші погані дії моїм співклановцями. Та досить важливої та цінної інформації він почув від мене в особистих групах та при розмові один з одним. Але іноді буває таке, що трапляються будь які непорозуміння і через це люди втрачають дружню довіру, і на цій почві, цей гравець перейшов до клану yanko team. Та почав розповідати все, що було йому розказано про власне життя, яке взагалі не стосується до гри. І буквально кілька днів тому при зустрічі цієї групи людей, в мою сторону були сказані слова які відносяться до мого життя, а точніше моїх власних стосунків. Це були відкриті насмішки та правокації.
- За правилами проекту заборонено розповсюджувати конфіденційну інформацію на яку не було згоди,тому я прошу головного адміністратора або керівника проекту перевірити діскорд групу цих людей для впевненості в цих словах. Повернемось до дмитра. Він намагався купити інформацію про те, що я будучи адміністратором хочу купити АЗС, але я цікавився лише ціною для власного знання, але ніяк не для купівлі. І я знав і знаю, що це суворо заборонено (купівля бізнесу адміністратором)
фото докази (видалено модерацією)
Власник цих фотографій дав свою згоду на те щоб я прикріпив їх до цієї скарги
Останнє редагування модератором: