Владислав Нєєзжалий
Легенда ЧСП
- Реєстрування
- 6 Кві 2023
- Дописи
- 231
- Реакції
- 53
- Бали
- 31
- 'Нікнейм адміністратора:Весь Адм склад
- Особистий нікнейм:Владислав Неєзжалий
- Суть скарги:Я дуже вибачаюся за тещо писав читерам в коменти так я визнаю що це робив я але я дуже прошу мене вибачити,я клянуся що ніколи не буду використовувати цю гидоту та видалився вже від групи чітерів і ніколи більше в житті на неї не зайду я можу пройти багато різних перевірок читів в мене немає та не буду їх качати та не буду заходити в ці кляті группи,я дуже прошу вибачити та розблокувати мене,я дуже прошу мене вибачити, я вибачаюся перед всією адміністрацією та перед всіма гравцями що заважав грати та працювати,я ніколи не буду використовувати сторнонні ПЗ та і не використовував їх з осені вже,дуже вас прошу мене вибачити,Я БІЛЬШЕ НІКОЛИ НЕ БУДУ ПОРУШУВАТИ ТА БУДУ ДОПОМАГАТИ ІНШИМ БУДЬЛАСКА ВИБАЧТЕ,одразу дякую за порозуміння.
Пан Олег вибачте будьласка мене та артема ми гот ові зайти в войс та вибачитись давайте ми пройдемо всі перевірки на сторонні ПЗ та группи які розповсюджують сторонні ПЗ.
Пане Олег дуже вас прошу нас вибачити,я дуже вибачаюся за те як ми вам заважали та вибачте за те що ми вас ображали вибачте за те що ми порушували я вам обіцяю що порушення в нас будуть мінімальні та в ці порушення будуть входити максимум нон рп драйв.Пан Галицький дуже вибачаюся за те що ми зробили дуже вас прошу нас вибачити дати останній шанс..........Дякую за порозуміння!! ))) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):посилання на те що мене забанили: Докази
- Дата походження:10.05.2024