Сатоши Епштейн
Шановний гравець
- Реєстрування
- 14 Чер 2025
- Дописи
- 20
- Реакції
- 39
- Бали
- 18
- Нікнейм адміністратора: Рокса Буданова
- Особистий нікнейм: Захар Дзерин
- Суть скарги: мене забанили за мою провину та я це визнаю у мене немає притензій до А,Рокса Буданова,я дуже жалію засвій вчинок та,
Пишу вам із щирим жалем за свою поведінку, яка, на жаль, вийшла за всі межі. Я повністю визнаю, що сказав неприпустимі речі, зокрема образи на адресу батьків іншого гравця, і зараз дуже шкодую про це. Такі слова ніколи не мали прозвучати, і я щиро прошу вибачення у того, кого образив, а також у всієї спільноти.
Я був емоційно спровокований, але чудово розумію, що це не виправдання. У цій ситуації винен тільки я, і саме я повинен відповідати за свої дії.
Окремо хочу звернутися до адміністраторки Рокси Буданової — перепрошую за неприємності, які вам довелося мати через мій вчинок. Ви зробили все правильно згідно з правилами. Я не маю до вас жодних претензій і поважаю ваше рішення. Ви справедливо виконали свою роботу, і я це визнаю.
Цей випадок для мене — серйозний урок. Я зробив висновки та зобов’язуюсь надалі поводитися гідно, з повагою до кожного гравця. Я хочу бути частиною цієї спільноти на позитиві, без токсичності та агресії.
Прошу вас дати мені шанс виправитися. Якщо буде така можливість — розгляньте, будь ласка, пом’якшення покарання або дострокове зняття бана. Я також готовий особисто вибачитися перед тим гравцем, якого образив, і зробити все, що від мене залежить, аби відновити довіру.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 8\3\2025