Відмовлено Рол плей біографія Оликсандр Горошко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Вер 2024
Дописи
15
Реакції
30
Бали
16
Імя Прізвище Горошко Артем 2.Місто народженя Жажків.3. Імя прізвище Батьків Батько Олег Горошко Мати Людмила горошко 3 Вік 13 Років 2011 4. Вага та зріст вага 63 КГ Зіріст 185СМ 5 Занайомство Батікв Моя мама людамила Працює на Шевейній Фабриці Та шає Форму для ЗСУ Тато він керівник Віділеня Нової пошти Рік народженя Батьків Батько 15 05 1989 Мати 18 03 1995 6 Дитинство Маленький рартемко Дуже багато часу проводив З бібусею та дідусем В дитинстві з Батьками Артем Їздив кОЖИН РІК В Уманьщину та В одесу на море Артемко Дужелюбив свою сімю 7. Школа та студеньськіроки Ось і Артемко пішов уже в 1 калас Він вичився Добре Любить матиматику Укр мову та фізкультуру В інститут Артем ще неходить Але хоче піти на Адвоката або на поліціеського. 7 Служба в ЗСУ МІй тато Служив в ЗСУ 2022 По 2023 Рік Він обороняв Нас від орків та захищав нашу сімю мама Теж була в ЗСУ Вона була Інструктором 3 роти морьської піхоти а тато 5 рота морьська піхота Мти була званям Інструктор Тато 8 Капітан Ми волонтери так кажн мій тато ми кожин Місяць кидаємо на ЗСУ 5000тисяч Грн ТА ми готуємо різня смаколики для ЗСУ Та багато чого Іншого . Найкращі Друзі Мій найкращий друг це єгор Він спокійний та полюбляє грати разом в юк ГТа Та в мене є ще дуже багато Друізв Улюблені Ігри у Артема Є багато ігор але саміі улюблені це Юкреін ГТА ГТА 5 Та ГТА Санандрес Я обожнью Юкреін ГТА Слава Україні с и т

Андрій Медвідь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,058
Реакції
1,270
Бали
253
Вітаю
1.4.
Заборонено відокремлювати інформацію про вашого персонажа. (зріст, маса, та ін.)
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі