Розглянуто Роман Акулезов///Невірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vlad Kovalkovskiy

Новий гравець
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
69
Реакції
1
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Роман Акулезов
  2. Особистий нікнейм: Влад Ковальковський
  3. Суть скарги: Видано бан за співучасть в шахрайстві,тепер якщо ви не вмієте розбиратися в ситуаціях і вам аби забанити людину по швидше,то пояснюю.
    1)На відео я є? Ну це вже смішно що нема,а мене вже банять,ну ладно продовжимо.
    2)Я знав про те,що він скамив чи ні? Ні,ну це також смішнявка,ну ладно продовжимо.
    3)По вашому людина не може просто скинути гроші? Чи може вона в долгу і так далі.
    4) Якщо я б був в цьому замішаний,я б напевно ж був би на відео логічно ж трошки.
    5)Але в моєму випадку я ж не знаю коли він його там заскамив чи вони недомовились і так далі.(я незнаю і не хочу знати)
    6)Мені ця людина сказала,що виграла в казіно і попросив скинути картку,логічно,що я скинув,бо ми товаришували.
    7)Тобто я не знаючи,що він робив просто граю він виграв в казіку і поділився грошима(з моєї сторони) і це ж логічно ж трошки.Продовжимо як я повинен бути в шахрайстві,якщо я не на відео,що вже робить мене не винним і людина не може поділитися грошима і за того,що виграла в казіно? А може в нього долг і він скинув гроші,то ви б всіх теж заблокували а?
    Звертаюся до вас по нормальному,я розумію,що вам всеодно кого блокувати,але я сказав як це було з мого боку.Перечитайте це хоч 300 разів,але зрозумійте,що ви не знаєте,як все було і звинувачувати всіх в цьому не законна так сказати. Ви можете робити висновки тільки по доказам,доказ тільки ОДИН і це відео на якому мене навіть не було.(Якщо бан не знімуть,то тоді я не знаю про що ви думаєте) Шкода.

З любов,ю Владислейв
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    UKRAINE GTA 18_02_2024 17_44_38.png

5. Дата походження: 18.02.2024

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
2,046
Реакції
603
Бали
198
Вітаю, передано керівництву

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі