Розглянуто Роман Дацик/// Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Альварез.

Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
186
Реакції
221
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Роман Дацик (айді не знаю)
  2. Особистий нікнейм: Максим Дребіт 6753106
  3. Суть скарги: І так, данний лідер, знаючи про моє затримання , та як воно проводилося, скажемо так "заблатив" свого співробітника Вову Нолана, за його порушення, данний лідер не відкрив кримінальну справу. Чого я вважаю це блатом? Тому що догана за порушення Конституції України, Закону про СБУ та ККУ, якщо б порушення було за однею статею тоді добре, догана це нормально , але коли співробітник СБУ Д порушив 8 статей кримінального кодексу, 1 статю конституції України а саме стаття 16, та закон про СБУ 4 статті, це я важаю балатом. Тому данний співробітник має бути звільненим, а лідер покараний за блат. Також з переписки було видно погрози, але це так просто додам до скарги
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скрін , Скарга на співробітника СБУ Д, вову нолана , погрози ,
  5. Дата походження:08.03.2025, дата порушення 06.03.2025

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
Щодо так званого "блату" хочу зазначити, що співробітника про якого йде мова, було звільнено та внесено до чорного списку організації.
Що стосується поведінки лідера, проведу з ним розмову та з’ясую, чому було винесено лише догану. Зупинимось на тому, що лідер отримує усне попередження.
Щодо погроз, які ви додатково прикріпили, нагадаю лідеру, як правильно реагувати на провокації, виконавцем яких, до речі, були ви.

Бажаю приємної гри на Західній Україні! 😊

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі