Розглянуто Роман Дурнєв//Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
93
Реакції
22
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Роман Дурнєв (нічого проти не маю)
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Лавенко
  3. Суть скарги: Я, Дмитро Лавенко,гравець на сервері 01 Центральная Україна, вирішив підкинути ідею для покращення гри з іншого проекту ( але не в якому разі його не рекламував! Я маю на сервері 25 рівень, майно на 20 мільйонів, та ніколи не мав порушения на форумі зп порушення правив проекту, так же не мав порушень правив рп ( ДМ ИН ЗЗ и т.д) маю свій клан під назвою СRIME, від якого не було порушень! Я отримав блокування за те що я зробив на відео(знизу)! я не знав про правило 6.8 правил проекту! Я хотів допомогти і підкинути хорошу ідею для гри, але отримав бан! я навіть писав що це не реклама, а просто пророзиція! Я визнаю свою провину, але хотів би не таке суворе покарання! Дякую велике за виділений вам час якщо це читаєте:) Слава УкраЇні! (тайм коди 0:00 до 4:12 та 14:30)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 20.10.2023

Останнє редагування:

турик

Новий гравець
Реєстрування
10 Жов 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Давненько честный игрок, не замечал за ним нарушений, надеюсь его розбанят

Артем Шейх

Новий гравець
Реєстрування
4 Жов 2022
Дописи
9
Реакції
2
Бали
6
Хороший гравец, та лідер клану, який завжди відігравав рп та був на стороні справедливості. Тут його забанили за хорошу ідею для зручності гри(((

Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
14
Реакції
12
Бали
6
Я все розумію, та ознайомлений з правелами. Згоден з тим фактом що то являлося рекаламою. Але нажаль він не був ознайомлений з забороною 2.11 правил використання віп чату. Я як зам лідера клану, пояснив йому всі правила віп чату. Та дуже надіюся на ваше розуміння. Він гарна людина, хороший лідер клану, який завжди прислуховується і погоджується з своїми помилками.

Назарій Добрий

Шановний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
63
Реакції
35
Бали
23
Вітаю Шановний гравець
Докази надані ЗГА, очікуйте вердикту від нього
Пане Дурнєв ви звичайно Адміністратор та людина з великої букви, але на даний час я з вами не згоден, томущо дана людина а саме "Дмитро Лавенко" запропонувала як буде краще(з його боку думки) а ви подумали що він рекламує стороні проекти, ми всі знаєм Дмитра Лавенко добре та довго і він вірний гравець, не водьте ЗГА/ГА до оману.(нічого проти про вас не маю)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі